Vi starter med den franske superstjernen Kylian Mbappé, som ifølge Daily Telegraph er i samtaler med PSG om å forlenge avtalen. Opprinnelig går kontrakten til Mbappé ut etter denne sesongen, og det skal være snakk om en kort forlegning. Dermed ser det muligens ut til at Real Madrid-overgangen, som har vært snakket om de siste årene, lar vente på seg noe til.

Mbappé har vært i fyr og flamme for et PSG-lag som nok en gang ser ut til å cruise til en komfortabel Ligue 1-tittel denne sesongen. Angriperen står med 17 målpoeng (9 mål, 8 assists) på 18 ligakamper, samt fire mål og fire assists på seks kamper i Champions League. Og hvem møter PSG i 16-delsfinalen i Champions League? Ja, du gjettet riktig - Real Madrid...!

Vi tar turen til videre til England og London, og nærmere bestemt Arsenal. Martin Ødegaard og co. har lenge hatt øynene på vidunderbarnet Dusan Vlahovic, og nå ser det ut som om de kan få grønt lys etter å ha lagt 58 millioner pund på bordet for serberen, skriver La Repubblica. 21-åringen har scoret 16 mål på 20 ligakamper denne sesongen, og noterte seg for 21 mål sist sesong. Arsenal trenger sårt en målscorer på topp, spesielt ettersom det nå ser ut til at Pierre-Emerick Aubameyang nærmer seg sine siste dager i klubben.

Så et par kilometer vekk fra Emirates Stadium, der vi finner Stamford Bridge. Danske Andreas Christensen har lenge vært i samtaler med Chelsea om en ny kontrakt, men i det siste har det sett mer og mer ut som om 25-åringen ikke kommer til å forlenge med de blåkledde. Overgangsguru Fabrizio Romano skriver at to storklubber står klar med sjekkheftet om Christensen, som har spilt 13 ligakamper denne sesongen, ikke forlenger med Chelsea og dermed blir klubbløs til sommeren - Bayern München og Barcelona.

Vi holder oss i London, men tar turen til en ny arena - Tottenham Hotspur Stadium, der Antonio Conte ifølge The Guardian nekter å snakke om fremtiden. Italieneren ble ansatt i november 2021 etter at Nuno Santos fikk sparken, og skrev da under på en 18 måneders lang avtale. Conte sier han kun fokuserer på det som skjer her og nå, noe som tross alt kan være smart.

En av hans disipler i Tanguy Ndombele har vært i hardt vær den siste tiden. I FA-cupkampen mot Morecambe, mens Tottenham lå under, gikk Ndombele sakte av banen etter at han ble byttet ut. I tillegg gikk han rett i garderoben, framfor å sette seg på benken med de andre spillerne. Nå skriver Football London at han trener på egenhånd og at fremtiden med klubben er meget usikker.

Vi avslutter med klubbnomaden Andy Carroll, som for tiden er i Reading. Spissen scoret faktisk to mål da laget tapte 0-7 (!) for Fulham, men begge ble annullert. Carroll skal være på radaren til Burnley når kortidskontrakten med Reading går ut i slutten av januar. Carroll, som har rukket å bli 33 år gammel, har scoret ett mål på sju kamper for Reading.