Georginio Wijnaldum har fått tillatelse til å forlate Paris Saint-Germain i sommer, kun ett år etter han kom fra Liverpool. Det hevder 90min. Leicester skal angivelig være interessert i å hente den nederlandske midtbanespilleren, mens også Everton, Wolverhampton og West Ham skal holde et øye til situasjonen.

En som etter alle solemerker er på flyttefot i sommer er Manchester City-spissen Gabriel Jesus. Brasilianeren har blitt koblet til flere storklubber, og nå er det Arsenal som skal ha kommet til enighet med City om en overgang for spissen, verdt 45 millioner pund. Overgangsguru Fabrizio Romano meldte dette fredag kveld.

Chelsea er også på jakt etter nye signeringer i sommer. Ifølge The Telegraph har manager Thomas Tuchel blitt lovet så mange som seks nye spillere av klubbens nye eiere. Juventus' Matthijs de Ligt og Manchester Citys Raheem Sterling er blant navnene som skal være på ønskelisten.

Les også: Thomas Myhre med braksuksess i ny jobb: – Jeg har virret rundt i ti år

En som kan være på vei bort fra Chelsea er Kepa Arrizabalaga. Spanjolen som i 2018 ble tidenes dyreste målvakt da han ble hentet fra Athletic Club, for omkring 750 millioner kroner, har ikke fått det til å stemme for Stamford Bridge-klubben. Ifølge The Mirror vil Chelsea lytte til bud på 27-åringen, etter at spilleren selv skal ha fortalt til Marca at han har en klar ambisjon om å spille mer.

Hør siste episode av «Sesongkortet» her!


Nylig dukket det opp rapporter om at Cristiano Ronaldo kan være aktuell for en overgang til Bayern München, men disse slår klubbdirektør Hasan Salihamidzic tilbake mot. Ifølge Sky Germany forteller han at det ikke er noe sannhet rundt ryktene om at Bayern er interessert i den 37 år gamle spissen.

Leeds-stjernen Raphinha skal være ønsket av flere storklubber, men skal vi tro spanske Sport så har han avslått alle tilbud fra andre Premier League-klubber. 25-åringen skal nemlig ha et stort ønske om å spille for Barcelona, som enn så lenge ikke har klart å komme til enighet med Leeds om pris.

Les også: – Ten Hag fikk fjernet omstridt United-trener

For å finansiere nye signeringer, må Barcelona også kvitte seg med spillere. En av dem som kan gå er midtstopperen Clement Lenglet. Ifølge ESPN har Tottenham vært i dialog med katalanerne de siste ukene om en låneavtale for franskmannen. Barcelona skal håpe at Spurs kan klare å overbevise ham om en overgang til Premier League.

En annen forsvarer som kobles til Tottenham er høyrebacken Djed Spence. London-klubben skal imidlertid ikke ha kommet til enighet med Middlesbrough om overgangssum enda. Championship-klubben krever 15 millioner pund pluss bonuser, hevder The Sun.