Vi starter med en overgang som ser ut til å gå i orden. For det har tidligere blitt meldt at den franske landslagsspilleren Christopher Nkunku nærmer seg Premier League og Chelsea, men nå melder overgangsjournalisten Nicolo Schira at angrepsspilleren har blitt enig om en kontrakt fram til 2028. London-klubben skal etter sigende måtte betale nærmere 750 millioner kroner, og overgangen vil gjennomføres neste sommer.

Sagaen rundt Kylian Mbappé ser ut til å vedvare i en lang stund framover, men har for tiden tatt en liten pause grunnet VM i Qatar. 90 min melder derimot at Real Madrid ikke har gitt opp å signere den franske superstjernen på et senere tidspunkt, selv om Mbappé valgte bort spanjolene og ble enig om en milliardavtale med PSG i mai.

Noe av misnøyen til Mbappé skal bygge seg på mangelen av signeringer i sommer, og da spesielt på spissplass. Le Parisien skriver at PSG-spilleren skal ha arrangert et møte med Robert Lewandowski i sommer, for å overtale polakken til å melde overgang til Paris Saint-Germain og droppe planene om Barcelona. Som kjent valgte 34-åringen å ta turen til Catalonia, og har vært fantastisk i sin første halve sesong i spansk fotball.

Les også: Stavås Skistad fremstår som et mysterium: – Hun passer ikke inn

Tottenham har fått en ålreit start på sesongen, men ser ut til å ønske seg forsterkninger inn mot andre halvdel Premier League-sesongen. 90 min melder at Wolverhampton-spiller Adama Traoré skal være en fristende spiller for Antonio Conte & Co, men at London-klubben kan få konkurranse fra Leeds.

Det pleier som regel å dukke opp nye profiler under Fotball-VM, og nå har det gjort det igjen. Sofyan Amrabat har vært en bauta for Marokko, som tok seg videre til utslagsrundene i turneringen. 26-åringen spiller for tiden i Serie A og Fiorentina, men Sky Sports melder nå at Liverpool følger midtbanespilleren tett.

Flere stiftet bekjentskap Mexicos Luis Chavez etter 26-åringens vanvittige frisparkscoring mot Saudi-Arabia i VM. Midtbanemannen spiller for tiden i hjemlig liga CF Pachuca, og skal nå ha vekket interesse fra Europa. 90 min hevder å vite at tyske Bayer Leverkusen følger mexicaneren nøye, og skal ha kontaktet klubben for en eventuell overgang.

Les også: Qatarsk TV-kanal med spesielt stikk til Tyskland: – Dårlig stil

Fotball-VM ble en enorm fiasko for Belgia, og landslagssjef Roberto Martínez valgte å fratre rollen etter exiten i gruppespillet. Nå skriver Marca at Eden Hazard kan følge etter, og gi seg på landslaget i en alder av 31. Kantspilleren har aldri vært den samme etter overgangen til Real Madrid, og spilte heller ikke en veldig viktig brikke under den pågående turneringen.

Det var ikke bare Belgia som måtte dra hjem i skam, for også Tyskland ble sendt på hodet ut av gruppespillet. Spekulasjonene har svirret rundt framtiden til Hansi Flick, og om han vil fortsette etter den svake prestasjonen. Skulle det gå mot sparken for Flick, har flere pekt mot Jürgen Klopp som en naturlig arvtaker. Sky Sports melder derimot at tyskeren har ingen intensjon om å hoppe av kontrakten i Liverpool, og ser for seg å fullføre avtalen som strekker seg til 2026.