Real Madrid er angivelig inne i kampen om å sikre seg den nederlandske juvelen Cody Gakpo (23), en spiller som også vekker interessen til Manchester United og Newcastle.

Skal vi tro Mirror er PSV-profilen Gakpo nå også på radaren til forrige sesongs mesterlag i La Liga.

Ifølge Telegraph ønsker Manchester United å hente inn Gakpo som erstatter for Cristiano Ronaldo. 23-åringen scoret tre mål i VM-sluttspillet for Nederland nylig.

Les også: Har fått massiv kritikk – nå svarer Beckham

Fra franske Mediafoot meldes det at en annen formsterk VM-profil er aktuell for spill på Old Trafford. Antoine Griezmann (31) har vært blant mesterskapets absolutt beste spillere, og spiller finale med regjerende mester Frankrike mot Lionel Messi og Argentina søndag.

Griezmann har virkelig funnet tilbake til storspillet i VM etter en litt tyngre tid for klubblaget Atlético Madrid. Med 28 målgivende pasninger for Frankrike siden debuten i mars 2014, er 31-åringen nå tidenes beste servitør for «Les Bleus». Bak ham på oversikten finner vi legender som Thierry Henry og Zinédine Zidane med henholdsvis 27 og 26 assist.

Griezmann er også på tredjeplass på lista over spillere med flest scoringer for Frankrike. Med 42 nettkjenninger har han bare VM-kollega Olivier Giroud og Henry foran seg.

Les også: Spøkefull Zuccarello om eget hat trick: – Selv jeg klarer det

Et spillersalg kan muligens også finne sted i Manchesters røde del i nær framtid. Ifølge Express and Star er Premier League-konkurrent Wolverhampton ute etter signaturen til den engelske høyrebacken. Aaron Wan-Bissaka (25).

Han er imidlertid bare en av mange spillere Wolves har på innkjøpsblokka. The Times rapporterer at inntil seks nye spillere kan bli hentet til Molineux når overgangsvinduet åpner i januar. Nyansatte Julen Lopetegui skal ha gitt uttrykk for at han ønsker seg flere britiske spillere i stallen.

Skal vi tro spanske Fichajes er Sevillas offensive midtbanespiller Isco (30) et annet av overgangsmålene til Wolves. Også Aston Villa, Juventus og Fiorentina hevdes å være interessert i den tidligere Real Madrid- og Spania-profilen.

Nederlandske De Telegraaf siterer storebror og AEK Aten-spiller Nordin Amrabat (35) på at Marokkos VM-stjerne Sofyan Amrabat (26) har vekket toppklubbene rundt om i Europa. De sterke oppvisningene for semifinalisten i mesterskapet har angivelig ført midtbanespilleren inn på radaren til klubber som Tottenham og Liverpool.

Newcastle seiler opp som en mulig neste klubb for Napolis unge stjernespiller Khvicha Kvaratskhelia (21), skriver The Times. Vingen har imponert stort i Serie A over tid, og har seks mål og sju målgivende pasninger på tolv Serie A-kamper denne sesongen.

Georgiske Kvaratskhelia verdsettes til over 600 millioner kroner, men en stiv innkjøpspris skremmer ikke nødvendigvis bort en klubb som Newcastle.

Newcastle skal også være en av tre lokale rivaler i Nordøst-England som er ute etter å sikre seg Jobe Bellingham (17) fra Birmingham. De andre hevdes å være naboklubbene Middlesbrough og Sunderland, melder Talksport.

17-åringen er midtbanespiller, og yngre bror av England- og Borussia Dortmund-stjernen Jude Bellingham (19).