Vi begynner den første helgen i mars hos radiokanalen Talksport, som mener Harry Kane (29) blir værende i Tottenham dersom en landslagskollega blir hentet til de liljehvite.

Spilleren det snakkes om skal være frisparkspesialist og Southampton-stjerne James Ward-Prowse (28).

Bayern München kommer ifølge nettstedet 90min til å gjøre framstøt i forsøk på å sikre seg Kane i sommer, til tross for at spissveteranen Eric Maxim Choupo-Moting (33) nylig forlenget avtalen sin med bundesligagiganten.

Spurs vurderer dessuten å kaste agn etter Aston Villas VM-vinnende keeper Emiliano Martínez (30). Argentineren med lang fortid hos erkerivalen Arsenal ses på som en mulig erstatter for Hugo Lloris (36), melder samme 90min.

Les også: Disse går femmila i VM

Om vi skal tro Marca er Atlético Madrid-trener Diego Simeone misfornøyd med prestasjonene til den innlånte Tottenham-spilleren Sergio Reguilón (26). Dermed tyder ting på at den spanske venstrebacken ikke er ønsket med videre på en forlenget låneavtale hos madridlaget etter denne sesongen.

Hos Nord-London-rival Arsenal kan Emile Smith Rowe (22) være på vei mot et klubbskifte. Spanske Fichajes rapporterer at den offensive midtbanespilleren muligens kan være på utkikk etter en annen arbeidsgiver i sommer, samt at The Gunners skal være villig til å selge ham.

Samtidig hevder den tyske storavisa Bild at Arsenal er svært lystne på å hente Borussia Dortmunds Julian Brandt (26) til Emirates Stadium.

West Ham vil også ha inn forsterkninger i neste overgangsvindu. Foruten å følge Manchester United-trioen Harry Maguire (29), Scott McTominay (26) og Anthony Martial (27) tett, snuser klubben fra Øst-London på en profil fra Flamengo.

Fichajes mener i alle fall å vite at West Ham, Everton og Aston Villa alle er ute etter den brasilianske landslagsspissen Pedro (25).

I Manchester United ser man fortsatt på muligheten for å sikre seg Roma-spissen Tammy Abraham (25), men hovedfokuset skal ha flyttet seg over på den nigerianske Napoli-spissen Victor Osimhen (24), hevder Inews. Også Everton og Aston Villa skal være ute etter Abrahams signatur, og det meldes at Roma ikke er uvillig til å selge engelskmannen med Chelsea-fortid.

Les også: Har blitt imponert over nordmenn i årevis. Nå er hun skuffet

Talksport rapporterer dessuten at Erik ten Hag og kompani på Old Trafford har gjenopptatt interessen for Barcelonas midtbanestjerne Frenkie de Jong (25).

Football Insider mener å vite at Liverpool har meldt seg på blant flere klubber som vil prøve å få kloa i RB Leipzigs midtstopperstjerne Josko Gvardiol (21). Kroaten har imponert stort denne sesongen, og spilte et glimrende VM-sluttspill for Kroatia før jul.

Tre av de ledende klubbene i Italia, Milan, Inter og Juventus er ifølge Football Italia klare for å tilby Roberto Firmino (31) en avtale etter sesongen. Nylig ble det kjent at angriperen fra Brasil trolig forlater Liverpool gratis etter kontrakten hans løper ut ved sesongslutt.