Daily Mail skriver at Real Madrid skal følge svært nøye med på Tottenhams Harry Kane. 29-åringen skal sees på som en ideell erstatter for den aldrende Karim Benzema. Det spanske hovedstadslaget vil dog møte stor motstand i kampen om engelskmannens signatur – både Bayern München og Manchester United skal være svært interesserte i å signere Tottenhams mestscorende spiller gjennom tidene.

Da Erling Braut Haaland signerte for Manchester City i sommer, ble det rapportert fra flere ulike medier at han hadde en utkjøpsklausul i kontrakten sin, på om lag 175 millioner pund. Goal hevder nå at denne klausulen ikke lenger skal være aktuell. Årsaken skal være at Pep Guardiolas kontraktsforlengelse i november skal ha slettet klausulen.

Kaoru Mitoma (25) har vært en åpenbaring for høytflyvende Brighton denne sesongen, og står med seks mål og tre målgivende pasninger på 13 kamper fra start i Premier League. Prestasjonene skal ha fått storklubbene til å åpne øynene. Ifølge Goal skal Real Madrid, Manchester City og Arsenal alle ha meldt fra om sin interesse for japaneren.

Real Madrid og Manchester City har også fulgt Napoli-kometen Khvicha Kvaratskhelia en god stund. Nå hevder Football Insider at georgieren skal kunne fristes med en overgang til Newcastle dersom de kvalifiserer seg til Champions League.

Les også: Casper Ruud om kjendislivet og forespørslene: − Det er mer av det enn jeg hadde trodd

Liverpool forventes å hente minst en midtbanespiller til sommeren, og da må noen forlate klubben for å gi plass. The Athletic skriver at skriver at både Alex Oxlade-Chamberlain (29) og Naby Keita (28) vil få forlate klubben gratis i sommer, samtidig som klubben ikke vil velge å benytte seg av kjøpsopsjonen til deres brasilianske lånespiller Arthur.

Den tidligere Liverpool-spilleren José Enrique hevder å vite at Liverpool allerede skal ha kommet til enighet med Bayern München om en overgang for den 20 år gamle midtbanespilleren Ryan Gravenberch. Det uttalte spanjolen under en livestream på nettet.

Chelsea investerte store summer i troppen sin i januar, men det ser ikke ut til at de er ferdighandlet helt enda. Hovedstadsklubben skal være svært interesserte i å hente West Hams Declan Rice (24) til sommeren. Det hevder den troverdige journalisten Florian Plettenberg.

Manchester United ble koblet til Barcelonas Frenkie de Jong (25) gjennom hele sommervinduet, og ryktene har blusset opp igjen den siste tiden. Nå legger spilleren selv lokk på en eventuell overgang. «Barcelona har alltid vært drømmeklubben min. Jeg håper jeg kan bli værende her i mange år fremover», uttalte nederlenderen til spanske TV3.

Ousmane Dembélé har lenge blitt koblet med en overgang til Premier League. Nå hevder spanske Mundo Deportivo at Barcelona skal være klare for å la franskmannen forlate klubben, for å reise midler til å signere Juventus' Federico Chiesa.

Les også: Tidligere storscorer hylles for sitt bidrag i Manchester United