Gå til sidens hovedinnhold

Lørenskog ødela Storhamars seiersrekke

James Sixsmith scoret fire da han ordnet seieren for Lørenskog i spilleforlengelsen.

LØRENSKOG - STORHAMAR 7-6:

Storhamar har startet årets Get-liga på strålende vis og var ubeseiret etter de seks første kampene.

Lørdag tok Hamar-laget turen til Lørenskog Ishall for å møte Lørenskog som stod med fire seire før lørdagens oppgjør.

Etter å ha ligget under to ganger, kom Lørenskog tilbake i den tredje perioden som endte 6-6 før de sikret seieren i spilleforlengelsen.

- Jeg er selvfølgelig veldig fornøyd etter denne kampen. Vi slo et lag som har vært veldig gode denne sesongen, sier Lørenskogtrener David Livingstone til Nettavisen.

Sixsmith avgjørende
James Sixsmith scoret fire mål og sørget for spilleforlengelse før han selv avgjorde kampen i spilleforlengelsen.

- James spilte en strålende kamp, men denne seieren var en lagseier. Man trenger 22 spillere for å vinne en kamp og alle la ned en innsats, sier Lørenskog-trener David Livingstone til Nettavisen.

Livingstone mener laget spilte en god andre periode til tross for at de lå under.

- Før den siste perioden sa jeg til gutta at dette ikke var umulig og at hva som helst kunne skje. Vi måtte bare fortsette å jobbe og holde oss til vårt system, sier Livingstone.

Kom tilbake i 3. periode
Storhamar startet oppgjøret best og ledet 3-1 etter første periode etter scoringer av Nathan Martz, Eirik Børresen og Joakim Jensen mens Mats Trygg scoret for Lørenskog.

I andre periode økte Lars Løkken Østli til 4-1 for bortelaget, men det var i den tredje og siste perioden kampen virkelig skulle bli spennende for tilskuerne i Lørenskog Ishall.

Lørenskog scoret tre ganger og utlignet til 4-4 ved Knut Henrik Spets, Kenny Corupe og James Sixmith før Storhamar igjen økte ledelsen til 4-6 ved Mads Hansen og Joakim Jensen.

Lørenskog ble ikke satt ut av å ha fått to nye scoringer imot og James Sixsmith tok ansvar for hjemmelaget. Han satte pucken i mål to ganger og utlignet til 6-6 som sendte kampen inn i spilleforlengelse.

Her var det atter en gang Sixsmith som skulle avgjøre for Lørenskog. Fire minutter ut i spilleforlengelsen satte han inn 7-6 og sikret to poeng for hjemmelaget.

Målrikt i Sarpsborg
Sparta Sarpsborg tok i mot serietoer Vålerenga hjemme i Sparta Amfi til et målrikt oppgjør lørdag.

Vålerenga ledet 0-2 etter første periode etter scoringer av Alexander Bonsaksen og Tobias Lindstrøm.

Jonte Berg økte VIFs ledelse til 0-3 i den andre perioden. Sparta kom seg raskt tilbake i kampen og utlignet til 3-3 ved Patrick André Bovim og to scoringer fra Shay Stephenson.

Jonas Djupvik Løvlie avgjorde for Sparta da han satte inn 4-3 tolv minutter ut i den siste perioden.

Stavanger knuste Rosenborg
Rosenborg Elite tok i mot Stavanger Oilers hjemme lørdag.

Laget fra Trondheim hadde lite å stille opp med mot siddisene.

Stian Høygård, Kurt Davis (2), Mathias Trettenes og Tommy Kristiansen sendte Oilers opp i en 0-5 ledelse etter første periode før Martin Strandfeldt økte ledelsen til 0-6 i den andre perioden.

Martin Strandfeldt satte sitt andre for dagen da han fastsatte resultatet til 0-7 halvveis i den tredje perioden.

Kommentarer til denne saken