*Nettavisen* Sport.

Løser vi V75-mysteriene?

Foto: hesteguiden.com

Vi har i hvert fall veldig god tro på at Mysterious skal hjelpe oss godt på veien på en arena hvor sporene har veldig mye å si for løpsutfallet.

07.08.10 09:36

Klikk her for å se våre V75-forslag.

På tross av dette faktum banker vi altså 7 Mysterious som står litt langt ute på vingen i innledningen, men vi tror alltid offensive Tom E. Solberg forserer den formtoppede Frome Above-sønnen relativt tidlig til tet (ingen innenfor som er interessert i å svare ut denne her).

Flere spill lørdag:
Oddstips lørdag:Middlesbrough innfrir?
Tippetips lørdag:Bonuspotten vokser og Leeds er tilbake
Tippeligastatus:Her er oppdatert skade- og karanteneoversikt i Tippeligaen
Trav Klosterskogen : Her kan du kjøpe andel til V75 Klosterskogen

Da skal det i så fall dreie seg om en topp vinnersjanse mot passende motstand, og etter en rekke sterke innsatser i tøffe lag fortjener virkelig den flotte 5-åringen til Jane Helen Stareng nå å få smake seierens sødme igjen. Tøffest i mot blir trolig 12 Crown`s Banker, men fra dette sporet skal mye klaffe på veien for at Westergaard-traveren skal kunne gå helt til topps.

Annonse: Grøstad/Lerum spilte inn over 280.000 i juli, sjekk deres V75-tips her!

Trener som en demon
Ja, i følge trener Tormod Rundhaugen gjør 4 Spik Tara så, og i den femte avdelingen skal således sjansene for at Spikeld-datteren legger på til sin femte strake triumf være svært gode. 5-årshoppa kom i trening til den dyktige hadelendingen etter den siste starten, og etter at en hovbyll er fikset opp fungerer favoritten i løpet bedre enn noensinne.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

En plass på våre to største spilleforslag får dog 2 Røste Lill (fungerte ikke sist, men positiv etter pause forut for det), og med et oppløftende rutineløp på 31.2 full vei i ryggen bør 5-prosenteren i spillet vurderes tidlig. En forrykende avslutning til sølv på flotte 28.5 full vei leverte 5 Vill Dina i den siste starten, og på bakgrunn av den innsatsen spanderer vi også et kryss på Elding-datteren på vårt store system.

Les også fredagens tips: Vi spiller Midtfjeld igjen

Oversiktlig
I hhv V75-2 og den tredje avdelingen har vi god tro på at vi kommer oss igjennom på 3*3, og i den andre avdelingen mener vi 15 Kjeltringen er merkelig lite spilt med sine skarve 8 %! Spikeld-sønnen var veldig positiv til fjerde på 26.7 full vei i debuten for Cato Antonsen, og løp i kroppen etter lang pause bør har gjort godt. I motsetning til favorittene i løpet er 6-åringen relativt kjapp i vei på voltestart, og fra sitt springspor med løpesnor forventer vi at Antonsen-traveren får en glimrende start.

Seiersmaskinene 2 Gylden Knut og 9 Tao Prins skal selvsagt regnes tidlig, men verken dagens arena eller startmetode er noen fordel. Ingen av de har dog tapt løp i år, og det forteller det meste om at vi her snakker om to hester langt utenom det vanlige.

Lekkert til i V75-3 står 1 Zeppelin Boko (kun streket av på hver tredje kupong), og i en feilfri utgave kan den flotte Abano As-sønnen ta sin femte triumf for året. 4-åringen fungerte ikke som best sist (problemer med munnen), men dette skal være fikset opp i nå. En herlig type er 4 Jetman, og dersom den storvokste Coktail Jet-sønnen takler de krappe svingene på dagens arena er Sundseth-traveren snakk om en het vinnerkandidat.

Vi tror 9 Speedy Scarlet E. er best fra spiss, men fra sitt perfekte smygspor får Stensrud-traveren en plass på våre to største spilleforslag. Vi varslet for Scarlett Knight-sønnen som grovt underspilt i den siste starten, og da stod 4-åringen for en sterk innsats til tredje på flotte 15.7 over stayerdistansen. Det er flotte spor på alle våre tre utvalgte i dette løpet, og det skal godt gjøres at ikke en av de får klaff.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Øvrige vurderinger
V75-4: Et herlig 3-årsløp venter oss her, og etter vårt skjønn er vinnerkandidatene mange. Vi holder 10 Ann`s Jets T. får å være en bedre hest enn 7 Triple Crown (imponert i to strake seiersløp, men vi er litt skeptiske til svingene på denne storvokste Korean-sønnen), og selv om den lovende Jetstile-sønnen til Rune Wiig står litt kinkig til i andre rekke, tror vi på en topp vinnersjanse i en feilfri utgave.

3-åringen stod for en sterk innsats til sølv på flotte 15.9 full vei bak gode Paco Halbak i den siste starten, og vår utgang på det store systemet er trolig snakk om en av tolv deltagere i årets Kriterium senere i høst.

V75-6: En rekke svært gode hester i grunnlaget setter hverandre i stevne i dette heftige sprintløpet for varmblodshester, og på vårt store system krysser vi av for hele ti av tolv startende. Nydelig til i løpet på spormessig og pengemessig står 2 Quantum Maximilian, og den speedige Killingmo-traveren er etter vårt skjønn alt for lite spilt med sine snaue 14 %!

6-åringen stod på godt i tøft lag i den nest siste starten, mens opphentingen etter tidlig galopp sist var det lite å utsette på. Her kan Max Victory-sønnen få det optimale løpet, og da spiller vi til skyhøye odds i DD-spillet!

Absolutt toppform holder duoen 5 Brave Boy (veldig god i to heat i Aktaion Grand Prix) og 6 See See Rider (vunnet sprettlett på flotte 13.6 over dagens distanse de to siste gangene), og dersom det ikke blir helt feil fra sine spor litt langt ute med en rekke startkjappe konkurrenter på innsiden kjemper de begge om den gjeveste sjekken pålydende 75.000 kroner.

Fra Danmark kommer 1 Need For Speed men en fin karakterbok, og fra sin perfekte utgangsposisjon skal Golden Globe-sønnen strekes tidlig (er jo som regel klart bedre enn grunnlaget sitt disse hestene som dukker opp derfra).

Her kan du få kjøpt våre DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner.

Klikk på bildet for å forstørre.

V75-7: Vi finner seks vinnerkandidater i dette flotte løpet hvor 14 skarpskodde kaldblodshester skal ut å kjempe om en førstepremie på hele 150.000 kroner. Klart mest spennende på kryssene mener vi 2 Eldfaksa er med sine 20 %, og fra tet kan den flotte Järvsöfaks-datteren bli alt annet enn lett å fange.

Det ble helt feil for 7-årshoppa i NM sist, men forut for det leverte den steintøffe hoppa strålende innsatser hele veien. Kusk Tom E. Solberg vil nok legge opp til jevnt 25-tempo på lørdag, og på en arena som dagens skal det da ikke bli mye feil for favorittene der bak før Solberg-traveren kan holde unna helt hjem.

En lekker vinner av NM i den siste starten var 12 Feseth Lynet, og den speedige Engevold-traveren skal selvsagt tilmåles solide vinnersjanser på ny. Kraftig forbedret med et løp i kroppen er trolig 13 Neslands Loke, og på en arena som den seiershungrige Moe Odin-sønnen tidligere har vist at han trives fortreffelig på krysser vi tidlig.

Full form er det på 5 Ramstad Eld, og selv om Lome Elden-sønnen må gå med sko ved denne anledningen skal han ikke avskrives av den grunn (betyr trolig ikke så mye i følge treneren). 8-åringen gikk et tøft løp i NM sist, og nå står Gaustad-traveren 20 meter bedre til enn de antatt tøffeste i mot kontra sist.

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Klosterskogen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 192, 576 og 2187 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøp her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5 kl. 14.20 (løp 2-6)
V75 kl. 15.00 (løp 4-10)
V4 kl. 16.00 (løp 7-10)
DD kl. 16.40 (løp 9-10)

Program.
Hjemmeside.

Kjøp en bong og se løpene fra Klosterskogen på NRK2 kl. 18.00-18.45 på lørdag!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.