Lot seg ikke stoppe av regnet

Foto: Alan Diaz (AP)

Henrik Bjørnstad fortsetter å imponere på golfernes høyeste nivå.

13.03.10 17:06

PGA-touren på Rio Grande i Puerto Rico startet på vanskelig vis.

Torsdagens første runde ble avlyst på grunn av dårlig vær, og spillerne fikk så vidt kommet i gang på fredag før også den runden ble stoppet.

Derfor var lørdagens runde den første i turneringen, og kanskje var vår egen Henrik Bjørnstad påvirket av all usikkerheten rundt baneforholdene.

På sitt fjerde hull (hull 13, Bjørnstad startet med de ni siste hullene på banen) måtte i hvert fall nordmannen bruke fem slag, og lå dermed ett slag under par.

Så startet imidlertid Bjørnstad storspillet som han har imponert med helt siden Drøbak-guttens PGA-comeback startet i januar.

Hull 14 og 15 endte nemlig med hver sin birdie, før hull 18 igjen ble en liten nedtur - med seks slag på et par fem-hull.

De ni siste hullene endte imidlertid med tre birdier og kun én bogey, noe som betyr at nordmannen gikk runden på to slag under par - en mer enn godkjent prestasjon.

Sjekk Henrik Bjørnstads scorecard her(ekstern lenke)
Her finner du scoreboardet for hele turneringen(ekstern lenke)

- Veldig fornøyd med starten i Puerto Rico. Spilte bra i dag og klarte å snu om på den dårlige starten min. High five! skriver Bjørnstad på sin Twitter-profil.

Med lørdagens prestasjon ligger vår største mannlige golfprofil på en delt 26.-plass i Puerto Rico.

Amerikanerne Skip Kendall og Kris Blanks leder turneringen med hver sin 65-runde. Duoen ligger to slag foran en gruppe på seks mann, som dermed deler tredjeplassen.

Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.