PGA-touren på Rio Grande i Puerto Rico startet på vanskelig vis.

Torsdagens første runde ble avlyst på grunn av dårlig vær, og spillerne fikk så vidt kommet i gang på fredag før også den runden ble stoppet.

Derfor var lørdagens runde den første i turneringen, og kanskje var vår egen Henrik Bjørnstad påvirket av all usikkerheten rundt baneforholdene.

På sitt fjerde hull (hull 13, Bjørnstad startet med de ni siste hullene på banen) måtte i hvert fall nordmannen bruke fem slag, og lå dermed ett slag under par.

Så startet imidlertid Bjørnstad storspillet som han har imponert med helt siden Drøbak-guttens PGA-comeback startet i januar.

Hull 14 og 15 endte nemlig med hver sin birdie, før hull 18 igjen ble en liten nedtur - med seks slag på et par fem-hull.

De ni siste hullene endte imidlertid med tre birdier og kun én bogey, noe som betyr at nordmannen gikk runden på to slag under par - en mer enn godkjent prestasjon.

Sjekk Henrik Bjørnstads scorecard her(ekstern lenke)
Her finner du scoreboardet for hele turneringen(ekstern lenke)

- Veldig fornøyd med starten i Puerto Rico. Spilte bra i dag og klarte å snu om på den dårlige starten min. High five! skriver Bjørnstad på sin Twitter-profil.

Med lørdagens prestasjon ligger vår største mannlige golfprofil på en delt 26.-plass i Puerto Rico.

Amerikanerne Skip Kendall og Kris Blanks leder turneringen med hver sin 65-runde. Duoen ligger to slag foran en gruppe på seks mann, som dermed deler tredjeplassen.

Sjekk siste sportsnytt her!