RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SKUFFET: Manchester United-trener Louis van Gaal var ikke fornøyd med det han så ute på banen mot Wolfsburg
SKUFFET: Manchester United-trener Louis van Gaal var ikke fornøyd med det han så ute på banen mot Wolfsburg

Louis van Gaal forsvarte seg selv og laget etter Wolfsburg-tap

Sist oppdatert:
Mente dommeren hadde stor påvirkning.

Det var en skuffende tirsdag for Manchester United og Louis van Gaal. 3-2-tapet mot Wolfsburg, samt PSV Eindhovens 2-1-seier hjemme mot CSKA Moskva sørget for at United spiller Europa League i 2016.

Van Gaal valgte likevel å se positivt på ting og hvordan hans lag har utviklet seg. Likevel var han skuffet over hvordan laget hans hadde sluppet inn tre mål:

- Dette er vanskelig å forstå når vi vanligvis forsvarer oss så bra. Faktum er at vi er bedre enn i fjor. Jeg kan kun gi fakta, fortalte van Gaal på pressekonfereansen etter kampen.

Til tross for dette så passet van Gaal på å komme med et lite stikk til midtbanegeneralen Bastian Schweinsteiger for hans prestasjon i kampen mot Wolfsburg:

- Jeg byttet han ut. Jeg bytter ikke spillere bare for å bytte, men vi er alle menneskelige.

I intervjuet rett etter kampen så var van Gaal litt mer åpen om sine tanker rundt kampen og det han hadde sett på banen:

- Det var en gal kamp. Når vi scorer så scorer de igjen etter to minutter. Det samme skjedde når vi utlignet på slutten. Vi slåss for seieren, men med ti mann på slutten så kunne vi ikke gjøre mer, fortalte van Gaal som fortalte senere at både Matteo Darmian og Chris Smalling skadet seg og er usikre til helgens oppgjør mot Bournemouth.

- Man kan si vi var favorittene, men vi var i en jevn gruppe og det viser resultatene. Når du ser over alt så husker man kampen mot PSV der dommeren, også i dag, gjør ting som ikke er positivt for oss, forteller van Gaal som siktet til Jesse Lingards mål som ble avvinket for offside.

Videre kunne van Gaal forklare at han og hans mannskap var skuffet over resultatet, og ikke hadde tenkt på Europa League enda. Det vil han få nok av tid til i 2016.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere