*Nettavisen* Sport.

Løv-Ham optimisme før toppkampen

I dag er det toppoppgjør på Krohnsminde mellom Løv-Ham og Aalesund. Hjemmelaget ber nå om at bergenserne blir i flertall på tribunen.

Optimismen er stor om dagen i Løv-Ham. Men før kampen mot Aalesund i kveld er realismen vel så stor.

- Det er en toppkamp i Adecco-ligaen men Aalesund er tross alt favoritter. Likevel regner jeg med og håper på at bergenserne kjenner sin besøkelsestid. Det er masser av fotballinteresserte folk i denne byen, sier Løv-Hams daglige leder Jan Kristoffer Mathiassen som mener det hadde vært tragisk om det blir flere folk fra Ålesund på tribunen i morgen.

Trenger 500
For at budsjettet skal gå i balanse treger Løv-Ham 500 betalende publikummere innenfor portene på hver hjemmekamp. Det startet bra mot Bodø/Glimt med 750 tilskuere, men så kolliderte den neste hjemmekampen med storoppgjøret Brann-Vålerenga på Stadion. Da hadde klubben bare 200 på tribunene.

- Det er utrolig mye penger tapt for oss og utgjør store deler av budsjettet. Vi vil helst ikke at det skal skje for mange ganger, sier Mathiassen til iBergen.no.

Kollisjon med Brann
Etter gjennomgangen av terminlisten før sesongen, ble det klart at fem av Løv-Hams hjemmekamper spilles på samme dag som Brann har hjemmekamp.

- Nå har heldigvis TV2 flyttet to av Brann sine kamper så nå er det bare tre kamper som kolliderer, sier Mathiassen som legger til at klubben nå gjør flere tiltak for å få opp interessen for Løv-Ham.

- Vi er veldig optimistisk i forhold til at publikum kommer til å støtte opp om oss. Og vi merker trykket etter den gode starten vi har hatt.

Kampen starter på Krohnsminde klokken 1800.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag