Gå til sidens hovedinnhold

Lover å bli i Liverpool

Steven Gerrard delte torsdag ut en beroligende melding til alle Liverpool-fans: Han kommer definitivt til å skrive under på en ny kontrakt med klubben.

Steven Gerrards rådgivere satte forrige uke i gang med forhandlingene med Liverpool om en ny kontrakt for den ettertraktede og lovpriste midtbanespilleren.

Roman Abramovitsjs inntog i Chelsea har skapt rykter om at Gerrard kanskje ville flytte til London. Men det er det trolig liten grunn til å frykte.

Ingen tvil

- Samtalene er i gang, og det ser bra ut. Jeg er sikker på at alt er klart veldig snart. Jeg kan ikke se at det skal oppstå noen problemer, for jeg skal definitivt skrive under på en ny kontrakt, sier Gerrard til klubbens hjemmeside.

Han understreker:

- Jeg har alltid ønsket å bli, og det er nøyaktig det som kommer til å skje.

Topplønn

Ifølge Sky Sports vil Gerrard trolig få over 50.000 pund i ny ukelønn, noe som i såfall gjør ham til klubbens tredje best betalte spiller - bak Michael Owen og Harry Kewell.

Over en femårsperiode vil Liverpool da betale den komplette midtbanespilleren 150 millioner kroner. Men til gjengjeld forventer de mye av Gerrard.

- Jeg er stolt av utviklingen hans. Min neste utfordring til ham er at han må bli en spiller i verdensklasse. Jeg håper han tar det neste skrittet og blir en virkelig stjerne, både på og utenfor banen, sier manager Gerard Houllier. Han tror ikke verden får se Steven Gerrard på sitt beste før om to-tre år.

Reklame

På tilbud: Den norske skogsmaskinen barna elsker