Gå til sidens hovedinnhold

Lover å presse United

Guus Hiddink lover at hans Chelsea kommer til å gi Manchester United kamp om ligatrofeet.

Chelsea har hatt en variabel sesong, men etter at Russlands landslagstrener Guus Hiddink tok over styringen av laget, ser det ut til at London-klubben igjen er tilbake på vinnersporet. Med fire seirer på rad, er Chelsea nå bare fire poeng bak de engelske serielederne – dog med en kamp mer spilt enn United.

Tøff oppgave
Nå lover nederlenderen at Chelsea vil kjempe mot United til siste spark på lærkula. Liverpools seier på Old Trafford har gitt ny motivasjon til Hiddinks gutter, og spenningen i den engelske toppdivisjonen lever i beste velgående etter serietreerens sterke borteseier mot United.

– Men vi innser at det er en tøff oppgave vi står overfor, sier Hiddink i et intervju med den russiske avisen Sovetski Sport.

Chelsea har ni kamper å gjøre det på, mens United altså har en ekstra i bakhånd. Det, blandet med en god porsjon erfaring fra tidligere tette serieinnspurter, gjør United til Hiddinks favoritt.

– De har stor erfaring med å hente hjem trofeet. Alt jeg kan gjøre er å love at Chelsea skal kjempe til «the bitter end», sier Hiddink, som øyner håp for Chelsea.

Hardt arbeid
– Siden jeg kom hit, har vi klatret fra fjerde- til andreplass. Mye hardt arbeid, og vi kan klare å ta igjen United, sier Hiddink, som også sikter høyt i mesterligaen.

– Vi er blant de åtte beste nå. Alle av dem har høye ambisjoner, og Chelsea er selvfølgelig intet unntak. Vi satser på å gjøre det ett hakk bedre enn i fjor, forteller nederlenderen.

Den gangen tapte Chelsea som vi husker finalen på straffespark – mot nettopp Manchester United... (ANB).

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken