RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lover å strippe på Ullevaal

Sist oppdatert:
I 2000 feiret Erik Pedersen cuptriumfen med strippeshow på Ullevaal. Nå garanterer han reprise hvis Pors Grenland vinner cupen.

- Jeg tar med glede et nytt show hvis vi vinner cupen, sier 37-åringen til TV 2 Nettavisen.

- Blir det i så fall enda mer ekstremt enn sist?

- He-he, jeg må vi i hvert fall tenke ut noe lurt.

Tanga-veddemål
For lesere med under middels fotballhukommelse: I 2000 ble Erik Pedersen cupmester for Odd Grenland. Før cupfinalen inngikk han et veddemål med keeper Erik Holtan:

Hvis Odd vant, skulle Pedersen danse i tangatruse foran Ullevaal-publikummet.

Pedersen holdt ord - og bildene er uforglemmelige.

I kveld spiller Pedersen for Pors Grenland i cupkamp mot gamleklubben. Han har fortsatt sterke følelser for Odd, men har ikke til hensikt å vise noen nåde mot gamle kjente:

- Vi må vel regne med å vinne, sier Pedersen – optimistisk og litt på spøk.

- Hvordan skal dere klare det?

- Vi må demme opp for deres styrke og ta vare på de mulighetene vi får. Odd har jo ikke imponert i serien. Jeg håper de reiser seg der, men ikke i kveld.

Bedre enn ventet
Om Pedersen er optimist, så er Pors-trener Lars Borgar Waage mer edruelig i sine forventninger.

- Jeg håper mer enn jeg tror på seier, sier Waage til TV 2 Nettavisen. Han er imidlertid såpass imponert over det Pors Grenland har prestert i år at han tror det er mulig å slå storebror fra Skien.

- Vi ligger på fjerdeplass i serien. Det er langt over det vi hadde forventet før sesongen. Men samtidig er det stort sett fortjente poeng vi har tatt. Vi har spilt veldig god fotball. Målet i kveld blir å gjøre det samme mot Odd.

Prestisje
Waage legger ikke skjul på at det er en prestisjekamp. Men han har ingen ambisjoner om å fravriste naboene posisjonen som den ledende fotballklubben i Grenland.

- Vi har nedfelte avtaler som sier at Odd Grenland skal være nummer én-klubb i Grenland. Jeg håper virkelig at de klarer å heve seg utover i sesongen. Men det betyr ikke at vi ikke skal gjøre det best mulig på vår tue. Og når vi møtes til kamp, handler det selvfølgelig om å vinne, fastslår han.

Odd Grenland - Pors Grenland følger du direkte på TV 2 Nettavisen fra kl. 18.00 i kveld.

Strippeshowet kommer først i november¿

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere