RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lover Godset-helten ny kontrakt

Thomas Sørum scoret sitt første Tippeliga-mål, og loves nå ny kontrakt i Strømsgodset.

GODSET-FFK 2-1 (Trykk play i videovinduet over for å se sammendraget fra kampen)

MARIENLYST (Nettavisen): Han er en notorisk målscorer. Får han sjansen, scorer han. Sånn er Thomas Sørum. Han scoret 15 mål på 19 kamper da han var utlånt til Adecco-bunnlaget Manglerud Star i fjor. Han scoret 11 på 26 kamper for Godset i Adeccoligaen i 2005.

- En stor dag
Søndag lyktes han også i Tippeligaen.

Etter 24 minutter mot Fredrikstad la Stian Ohr inn fra høyrekanten. Sørum steg til værs og stanget ballen inn i krysset. Det var hans første Tippeliga-mål i hans andre kamp fra start i år.

- Dette er en stor dag for meg. Følelsen er veldig bra, og det var på tide, sier Sørum til Nettavisen.

Normalt starter Peter Kovacs på topp for Godset, men Sørum fikk sjansen fordi trener Dag-Eiliv Fagermo fryktet at FFKs midtstoppere ville nøytralisere Peter Kovacs. Sørum er bedre på bakken, og en annerledes spiss enn ungareren. Nå er han spent før neste kamp.

- Men det var en bra søknad fra meg i dag. Jeg scorer, og gjør en grei kamp den timen jeg spiller. Så får vi se neste helg, da, sier Godset-spissen.

Hva som skjer neste helg, vet ingen. Hva som skjer etter sesongen, er også usikkert. Sørums kontrakt med klubben går ut etter sesongen, og han innrømmer at han ikke vet hva som skjer.

- Han beholder vi
Trener Fagermo lover imidlertid ny kontrakt.

- Thomas Sørum er Drammens-gutt, og selvfølgelig skal han være i Strømsgodset. Han er den beste avslutteren vi har i klubben, og hvis vi mister ham, er det for dårlig av oss. Han får tilbud fra oss. Vi pratet med ham rett før helga, og vil beholde ham. Vi skal gjøre hva vi kan for å klare det, og jeg regner med at vi blir enige. Jeg vet at han vil også, så vi skal nok bli enige om dette, sier Godset-treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere