*Nettavisen* Sport.

Lovet Romøren juling

Foto: (Foto: Erlend Aas / SCANPIX)

OBERSTDORF (TV 2 Nettavisen): Sigurd Pettersen lovet Bjørn Einar Romøren juling hvis han ikke ga full gass i andre omgang i den lille bakken.

20.02.05 10:20

Pettersen sto sammen med TV 2 Nettavisen da Bjørn Einar Romøren skulle forsvare andreplassen fra første omgang.

- Han har lovet å gi full gass. Hvis ikke skulle han få juling av meg.

- Klarer du å gi ham juling da?

- Jeg, ja! Jeg har jo pumpa jern hele det siste året, sa Pettersen galgenhumoristisk - og siktet prosessen med at han ble tvunget legge på seg seks kilo. Dette for å matche FIS` nye vektregler.

Bra innsats
Nå var det vel ikke mye å si på Romørens innsats i andre omgang. Med tanke på at det er lagkonkurranse alt søndag, holder de to gutta nok fred i kveld tross alt.

På forhånd ville Sigurd vært fornøyd med en plassering pluss/minus 15. Og han havnet som nummer 14 - med ekstremt dårlige forhold i første hoppet. Han var faktisk nest best i andre.

Godt første
- Jeg havnet der jeg hadde regnet med. Forholdene kan jeg ikke gjøre noe med. Jeg hoppa et veldig godt førstehopp. Det var faktisk det beste av de to hoppene jeg gjorde. I andre omgang var det litt mer luft å jobbe med, derfor gikk det lengre.

- Men sånn er spillet. Vi er fire mann på laget. Bare vi tør å slippe oss løs så går det bra. Så får vi heller håpe at en av oss får gode forhold, sier Pettersen til TV 2 Nettavisen.

Han sier videre at han går fra rennet lørdag med en veldig god følelse.

- Det betyr mye for meg!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag