RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lovpriser Fergie i boken

Sist oppdatert:
David Beckhams selvbiografi vil male et rosenrødt bilde av Alex Ferguson, på tross av utdragene som beskrev krangelen med hans tidligere manager.

- Jeg respekterer han som en manager. Det er slik det er, og slik det alltid vil være. Han har gjort så mye for meg i min karriere, sa 28-åringen til engelske journalister før den viktige EM-kvalifiseringskampen mot Makedonia.

Utdrag i britiske medier den siste uken har fokusert på hendelsen i garderoben, da Ferguson sparket en sko som traff Beckhams ansikt etter FA Cup-tapet for Arsenal.

Et annet sted i boken innrømmer fotballikonet at han vurderte å gi seg med fotball, delvis på grunn av problemene med den skotske manageren.

- Fremstilles positivt

Likevel mener Beckham at boken fremstiller Ferguson på en positiv måte.

- Folk snakker om det negative i boken, men de har ikke lest alt det positive om Sir Alex Ferguson ennå.

- Han var manageren min i 15 år, var den som brakte meg til klubben, og han gjorde meg til den spilleren jeg er i dag. Alt det positive vil komme ut, og det er mye mer positivt enn negativt ved ham.

Den engelske landslagskapteinen kom til Manchester United som 12-åring, men forlot klubben til fordel for de spanske mestrene Real Madrid i sommer.

- Jeg har gått videre. Jeg nyter opplevelsen av å spille i et annet land, en annen serie og med andre spillere. Men jeg var fornøyd med å spille sammen med spillerne i Manchester United. De er vennene mine, og jeg så på dem som min familie, sa Beckham.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere