RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press (Getty Images)

Løp halvmaraton etter feil veivalg

Paolo di Canio er tydeligvis fortsatt i god form.

Paolo Di Canio (43) er for tiden manager for Swindon i League Two, en liga som ikke får altfor mye spalteplass i engelsk presse.

Men heter du Paolo di Canio, er det vanskelig å unngå oppmerksomhet, uansett hva man gjør.

Den gamle storspilleren ble beryktet for å være en bråkmaker, og kan se tilbake på en karriere fylt av kontroverser. Også som manager har han rukket å havne i trøbbel, da han tidligere denne sesongen kom i håndgemeng med sin egen spiller.

Skulle åpne maratonstevne
Nå er han igjen samtaleemne på balløya, men denne gangen for langt lystigere ting.

Di Canio hadde lørdag gått med på å åpne «Nationwide Half Marathon», og skulle i den forbindelse være førstemann ut i løypa.

«Nationwide Half Marathon» tilbød tre løypealternativer: En moroløype på snaue 3.2 kilometer, en terrengløype på 8 kilometer og hovedløypa i halvmaratonet på 21 kilometer. Planen var at Di Canio skulle løpe alternativ én.

Men det gikk som det måtte gå, Di Canio løp feil retning, og la på sprang ut i den 21 kilometer lange løypa. Arrangørene oppdaget feilen, men italieneren fullførte like så godt, og kom i mål på den noe imponerende tiden én time og 49 minutter, bare 36 minutter bak vinneren.

- Klarte ikke å gi meg
- Det var tre valg, og jeg skulle starte med den morsomme løypa. Uheldigvis valgte vi feil vei, og jeg endte opp med å løpe et halvmaraton, sier Di Canio ifølge The Mirror.

Som aldri vurderte å gi seg, når han først var i gang.

- Jeg klarte ikke å gi meg, det var en utfordring. Jeg var ikke forberedt, men sluttet aldri å løpe, ikke i et eneste sekund. Det er jeg glad for, men det var veldig hardt, sier Swindon-sjefen.

Som tydeligvis fortsatt er i god form.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere