RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Dylan Martinez (Reuters)

Lørdag kan du vinne 5 millioner på tippekupongen

Sist oppdatert:
Vi stoler ikke på formløse Tottenham i lørdagens kvartfinale i FA-cupen mot Bolton. Sjekk våre tippetips.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Mer motgang for Nordtveit
Oddstips 2: Ny opptur for Leeds
Premier League/FA-cup: Oversikt over skader og karantener
V75 Momarken: Gigantiske 60 millioner i potten

Lørdagens tippekupong består av en kamp fra FA-cupen, to kamper fra Premier League og hele ni oppgjør fra Championship. Bonuspotten er nå kommet opp i velvoksne 4,9 milioner kroner og gjelder som kjent kun ved full tid.

I anledning at vi teller ned til Tippeliga-start inviterer vi deg til en konkurranse hvor du både kan vinne verdens beste mobiltelefon og en haug med Flax-lodd. Vi trekker ute en vinner som får en Samsung Galaxy Note, kalt verdens beste mobiltelefon av amobil, og 10 Flax-lodd. I tillegg trekker vi ut ytterlige 9 vinnere som også får 10 Flax-lodd.

Konkurransen
I 1991 fikk den øverste divisjonen i Norge navnet Tippeligaen, hvem vant den første sesongen?

A Rosenborg
B Vålerenga
C Viking

For å svare sender du ntkonk + bokstav på sms til 2242 (eksempelvis ntkonk A). Returmeldingen koster 1 krone. Mobilnummeret ditt vil kun bli brukt til å kontakte deg hvis du vinner en av premiene. Konkurransen går fram til 31. mars.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

1. Tottenham – Bolton
Kvartfinale i FA-cupen. Tottenham måtte ha omkamp mot lille Stevenage i forrige uke, og sår med tre strake tap i serien. Har dermed fått Arsenal bare ett poeng bak seg i kampen om de viktige tredjeplassen.

Emmanuel Adebayor sliter med en strekkskade og betegnes som usikker. Aaron Lennon er ute med skade, mens midtstopper Ledley King nok en gang testes før kampstart. William Gallas er imidlertid tilbake. Michael Dawson, Heurelho Gomes og Tom Huddlestone er uaktuelle.

Troppen: Friedel, Cudicini, Assou-Ekotto, Rose, Kaboul, Gallas, Khumalo, Walker, King, Nelsen, Livermore, Sandro, Parker, Bale, Kranjcar, Dos Santos, Modric, Defoe, Adebayor, Saha, Van der Vaart, Lancaster, Luongo.

Bolton slo ut Millwal forrige runde og tok en etterlengtet seier over QPR i serien for en uke siden. Klatret opp på sikker grunn, men det skiller bare ett poeng ned til nedrykk. Bortelaget må klare seg uten Marvin Sordell (cup-tied), mens Chris Eagles betegnes som usikker. Ellers ingen nye skader, og Marcos Alonso er tilbake etter tre måneder på sidelinjen.


Troppen: Jaaskelainen, Wheater, Steinsson, Ricketts, Ream, Alonso, Knight, Boyata, Reo-Coker, Pratley, Muamba, Miyaichi, M Davies, Tuncay, Ngog, Eagles, Klasnic, K Davies, Petrov.

Vi må jakte premier noen ganger, og i denne kampen kan Bolton senke skuldrene helt. Tottenham har mistet formen og sliter også med en del skader. Vi satser på cupskrell og setter på alle tegn. HUB.

2. Fulham – Swansea
Premier League. Fulham stod med tre strake trepoengere, men måtte se seg slått 0-1 på overtid av Aston Villa for en uke siden. Ligger på 10. plass med 36 poeng. 7-4-3 er tallene hjemme på Craven Cottage.

Swansea har tatt like mange poeng som Fulham og er høyt oppe etter 1-0-seieren over Manchester City forrige runde. 6-6-2 hjemme i Wales, ikke like imponerende på bortbane (3-3-8). Men vant siste bortekamp. Med 36 poeng er det 14 poeng ned til streken. Bortelaget må klare seg uten suspenderte Nathan Dyer, men det er ingen nye spillere på den relativt korte skadelisten.

Troppen: Vorm, Williams, Taylor, Caulker, Tate, Britton, Graham, Sinclair, Routledge, Monk, McEachran, Lita, Moore, Bessone, Rangel, Situ, Allen, Tremmel, Gower, Richards, Sigurdsson, Obeng.

Hjemmesterke Fulham mot bortesvake Swansea. Lite tyder på borteseier. HU.

3. Wigan - West Bromwich
Wigan klarte ett poeng borte mot Norwich forrige runde, men ligger fortsatt sist i serien. Formen er imidlertid brukbar med 1-3-1 på de siste fem seriekampene. Hjemme er imidlertid kun en kamp vunnet (1-6-7). Spissen Hugo Rodallega og midtbanespilleren Albert Crusat testes før kampstart, ellers tilnærmet skadefritt.

West Bromwich var høyt oppe etter seier over Chelsea og tre strake triumfer, men kom seg ned på jorda med 0-2 borte mot Manchester United forrige helg. Utvisningen av Jonas Olsson en snau halvtime før slutt beseglet skjebnen i den kampen (sto bare 0-1 på det tidsounktet). Ligger på 14. plass med sine 35 poeng. Formspissen Peter Odemwingie sliter med en leggskade og rekker trolig ikke dette oppgjøret. Jerome Thomas og Keith Andrews ser derimot ut til å bli klare. Jonas Olsson soner karantene.

Troppen: Foster, Daniels, Jones, McAuley, Tamas, Dawson, Ridgewell, Shorey, Mulumbu, Brunt, Scharner, Andrews, Morrison, Dorrans, Thomas, Tchoyi, Cox, Fortune, Long, Odemwingie.

Wigan må ha poeng og West Bromwich å unnvære to av sine viktigst spillere. Vi tror ikke hjemmelaget taper. HU.

4. Millwall – Southampton
De ni siste kampene er hentet fra Championship. Millwall tapte 1-3 for Nottingham Forest forrige runde og ligger nå bare seks poeng over nedrykksstreken. Meget variable 2-0-3 på de fem siste seriekampene. Seirene er kommet borte mot Burnley (3-1) og Peterborough (3-0). 5-6-7 er totaltallene på hjemmebane. Hjemmelaget har problemer på midtbanen: Terry Racon og Tamika Mka helt sikkert er ute, og Liam Trottee er høyst usikker. Forsvarsspilleren Shane Lowry testes før kamp.

Southampton er det nest største formlaget i serien (4-2-0) og har erobret serieledelsen fra West Ham og har nå tre poeng ned til West Ham som har falt ned til tredjeplass. Tar flesteparten av sine poeng hjemme (14-3-2), borte er det litt mer rusk i maskineriet (6-6-5). Men nå er det blitt sterke 3-2-0 på de fem siste bortekampene. Troppen er skadefri.

Vi tror godtgående og skadefrie Southampton fortsetter oppturen i ettermiddag. B.

5. Leeds - West Ham
Vi hadde tro på Leeds hjemme mot Southampton tredje sist, men til tross for voldsomt overtak måtte Leeds se seg slått (0-1. Tok så et solid bortepoeng mot sterke Hull, før de innfridde vårt langskudd borte mot Middlesbrough sist søndag. Med ti kamper igjen er det kun fire poeng opp til playoff. Alex Bruce og Leigh Bromby er fortsatt ute med skader, ellers er det ingen bekymringer for manager Neil Warnock.

West Ham har falt ned til tredjeplass etter to skuffende uavgjorte hjemmekamper mot Watford og Doncaster. Kun en av de fire siste seriekampene r vunnet og slikt blir det ikke opprykk av. Undertegnede har aldri vært en fan av SAm Allerdyce som manager, han trives nok best med å trene lag som kan slå nedenfra. Lyspunktet er London-klubben har én kamp til gode på både Reading og serieleder Southampton og kan komme á poeng med sistnevnte. Winston Reid,Julien Faubert, Guy Demel og Papa Bouba Diop er alle uaktuelle.

Vi har veldig god tro på Leeds i ettermiddag til tross for at the Hammers er bra borte (10-3-4) og spiller Leeds som en frisk banker. H.

6. Barnsley – Reading
Barnsley er helt ute av slag og står med 0-1-4 på de siste fem seriekampene. Har falt ned til 17. plass, men det er fortsatt så mye som 12 poeng ned til nedrykk. Nykommeren Lee Collins (Port Vale) går trolig rett inn i backfireren. Reservekeeper David Preece er skadet, noe som innebærer at uerfarne Lukas Lidakevicius sitter på benken. Bobby Hassell (back), Jacob Butterfield (midtbane), David Perkins (midtbane), Rob Edwards (midtstopper) og kantspillren Jim O'Brien er ute med skader.

Reading fikk brutt den svært lange seierssrekken i tirsdagens 1-1-oppgjør borte mot Doncaster. Klatret likevel forbi West Ham og ligger nå på direkte opprykk. Hayden Mullins, som er hentet på lån fra Portsmouth torsdag, kan gå rett inn på midtbanen. Kantspilleren Jimmy Kebe er tilbake etter skade, men det er ikke sikkert han spiller fra start. Midtstopperne Andy Griffin og Matthew Connolly er fortsatt ute med skader.

Vi tror Reading er tilbake på vinnersporet i ettermiddag. Står med sterk 9-3-5 på bortebane og hjemmelaget har lite å spille for. B.

7. Blackpool – Brighton
Blackpool skuffet med 1-3 borte mot bunnlaget Peterborough forrige runde og har nå svake 1-1-3 på de fem siste seriekampene. Har falt ut av playoff-plassene, men det er bare ett poeng opp til Hull på sjetteplass. Manager Ian Holloway kan uansett glede seg over en fulltallig tropp. Hjemme står Blackpool med 9-5-3.

Brighton har tatt to poeng mer enn Blackpool (58) og ligger på den nest nederste playoff-plassen etter seieren over Portsmouth forrige helg. Midtstopper Marcos Painter ser ut til å bli klar etter sju uker på sidelinja. Midtbanespiller Gary Dicker er tilbake etter langtidsskade, men kampformen er trolig bra nok til at han spiller i dag. Forsvarsspilleren Tommy Elphick er fortsatt ute med skade. 6-5-7 på bortebane.

Vi har en følelse av at Blackpool slår tilbake lørdag, men Brighton står uten tap på de fem siste seriekampene og kan knipe poeng igjen. HUB.

8. Birmingham – Middlesbrough
Birmingham tapte 1-2 borte for Leicester og har ikke bedre enn 1-3-2 på sine seks siste seriekamper. Ligger i øyeblikket på åttendeplass, kun ett poeng opp til Hull på playoff. Hjemmelaget har begge de faste midtstopperne, David Murphy og Jonathan Spector, på skadelisten. Backen David Murphy er tiltenkt en av de ledige plassene dersom han blir friskmeldt etter å ha stått over de fire siste kampene. Kantspilleren Nathan Redmond ser ut til å rekke oppgjøret, men midtbanespilleren Jordon Mutch er suspendert. Hjemme i Birmingham taper laget svært sjelden (10-7-1)

Middlesbrough tapte 0-2 for Leeds forrige runde, men ligger fortsatt på fjerdeplass, tre poeng foran dagens motstander. 3-0-2 på de fem siste seriekampene. Den viktige midtbanespilleren Barry Robson soner karantene. Kevin Thomson (midtbane) og Faris Haroun (offensiv midtbane) testes før kampstart. Det er bedring for keeper Danny Coyne og Scott McDonald (angrep), men ingen av dem rekker dagens kamp.

Vi har liten tro på at hjemmelaget taper denne kampen, ikke minst siden Middlesbrough har viktige fravær. HU.

9. Crystal Palace – Hull
Crystal Palace har nå åtte kamper på rad uten tap, men uavgjortfrekvensen er meget høy (2-6-0). Det er den også på hjemmebane der halvparten av kampene har endt med poengdeling (6-8-2). Åtte poeng opp til dagens motstander Hull som innehar den siste playoffplassen på sjetteplass. Unggutten Wilfried Zaha (kant) er ute med karantene for hjemmelaget. Midtbanespilleren Kagisho Dikgacoi er trolig fortsatt ute, men vingen Sean Scannell blir trolig klar.

Etter fem uavgjorte på rad, fikk Hull meget fortjent uttelling med sterke 3-0 borte mot Cardiff tirsdag. Klatret dermed opp på den svært viktige sjetteplassen med sine 57 poeng, ti poeng bak Reading på direkte opprykk, men med en kamp til gode. 4-6-0 på de ti siste seriekampene, borte er tallene 7-5-5. Kantspilleren Robbie Brady håper å rekke dagens kamp, og da ser der meste greit ut for manager Nick Barmby.

Vi er ganske sikre på at Hull er det beste laget av disse to, og tror ikke Nicky Barmbys opprykksskåte mannskap taper denne lørdagen heller. UB.

10. Ipswich – Peterborough
Ipswich fortsetter å imponere med gode resultater. Med flotte 5-2-1 på de åtte siste seriekampene, inkludert uavgjort borte mot serieleder Southampton og topplaget Hull i de to siste kampene. Den dårlige sesongstarten gjør imidlertid til at Ipswich ikke ligger høyere enn 16. plass. Grant Leadbitter, som scoret to mål Southampton, er friskmeldt til dagens kamp. Dermed er bare midtbanespilleren Jimmy Bullard uaktuell.

Peterborough slo til med 3-1 hjemme over Blackpool forrige helg og ligger nå 10 poeng over nedrykksstreken. Ingen skadeproblemer i troppen. Borte står laget med 0-3-3 på de siste seks og totalt på reise har Peterborough 3-6-9.

Det ser ut som en veldig bra sjanse for Ipswich dette og laget får tillitt som sikker. H.

11. Doncaster – Derby
Doncaster har sluttet å tape kamper, men spiller for mange uavgjorte (1-4-0 på de siste fem) til å klatre skikkelig på tabellen. Ligger tredje sist, men det er bare tre poeng opp til Bristol på sikker grunn. Shelton Martis (forsvar) og Tommy Spurr (forsvar) ser ut til å rekke dagens kamp. Habib Bamogo og George Friend er tilbake i trening, men Derby-kampen kommer trolig for tidlig. Midtbaneduoen Martin Woods og Brian Stock er fortsatt ute med skade.

Derby skuffet med 1-2 hjemme mot Watford for en uke siden, men slo Nottingham Forest 1-0 tirsdag og ligger nå på 13. plass. Det skiller åtte poeng opp til playoff. Kaptein Shaun Barker er ute resten av sesongen. Forsvarskollegaene Mark O'Brien og John Brayford er også på skadelisten. Den nordirske landslagsspissen Jamie Ward er heller ikke klar.

Doncaster er i form og møter et svekket Derby i ettermiddag. Kun tre poeng som gjelder for hjemmelaget nå pg Derby er ikke noe stort bortelag (4-5-8). H.

12. Watford – Coventry
Watford slo Derby 2-1 borte forrige runde og klarte uavgjort borte mot West Ham i kampen før. Ligger på 15. Plass, og det er 10 poeng opp til playoffog samtidig 16 poeng ned til nedrykksstreken. Forsvarsspilleren Dale Bennett er fortsatt ikke kampklar etter hjernerystelse. Stephen McGinn og Martin Taylor er tilbake etter skader, men trolig er bare sistnevnte aktuell til dagens kamp.

Coventry har spilt uavgjort i sine to siste kamper og ligger nest sist med 30 poeng. Det skiller fire poeng opp til Bristol City på trygg grunn. Gary McSheffrey (kant), Cody McDonald (spiss) og David Bell (midtbane) betegnes som usikre. Hermann Hreidarsson (back), Richard Wood (forsvar) og Carl Baker (midtbane) er ute med skader.

Halvskummel kamp dette, all den tid det er bortelaget som har mest å spille for. Vi dekker kampen fullt ut. HUB.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

Tipping Lørdag, frist: 17.03.2012 15:55
1. Tottenham - Bolton H U B
2. Fulham - Swansea H U
3. Wigan - West Bromwich H
4. Millwall - Southampton B
5. Leeds - West Ham H
6. Barnsley - Reading B
7. Blackpool - Brighton H U
8. Birmingham - Middlesbrough H U
9. Crystal Palace - Hull U B
10. Ipswich - Peterborough H
11. Doncaster - Derby H
12. Watford - Coventry H U

432-rekker:

Tipping Lørdag, frist: 17.03.2012 15:55
1. Tottenham - Bolton H U B
2. Fulham - Swansea H U
3. Wigan - West Bromwich H U
4. Millwall - Southampton B
5. Leeds - West Ham H
6. Barnsley - Reading B
7. Blackpool - Brighton H U B
8. Birmingham - Middlesbrough H U
9. Crystal Palace - Hull U B
10. Ipswich - Peterborough H
11. Doncaster - Derby H
12. Watford - Coventry H U B

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere