RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Flere Newcastle-spillere hadde aldri hørt om klubbens nye manager.

Takket være Newcastle er ryktebørsen fortsatt fylt til randen, til tross for at overgangsvinduet stengte for snaut en måned siden.

Newcastle-rykter
* Newcastles midlertidige manager, Joe Kinnear, hevder at han bare holder benken varm for Kevin Keegan og Alan Shearer. Drømmeduoen skal nemlig stå først i køen til å ta over den kriserammede klubben, så fort et oppkjøp er sluttført (Flere kilder).

*Venner av Alan Shearer mener imidlertid at den tidligere storscoreren ikke har fått noen henvendelse om en eventuell retur til St. James’ Park (The Guardian).

*Paul Ince skal ha uttalt at det var en fornærmelse mot Terry Venables og bare tilby han rollen som midlertidig manager for Newcastle (Flere kilder).

*Flere av Newcastles spillere hadde aldri hørt om klubbens nye manager, Joe Kinnear. Nå skal de imidlertid ha blitt kurset i den tidligere Wimbledon-sjefens meritter (The Sun).

Overgangsrykter
*Thierry Henry skal være misfornøyd med livet i Barcelona og kan være på vei tilbake til Premier League. Den franske spissen kan komme til å returnere allerede i januar (Daily Mirror).

Rafa Benitez.
Rafa Benitez.

*West Ham følger nøye med på Blackburns Zurab Khizanishvili. Forsvarsspilleren skal ikke lenger være med i Paul Inces førstelagsplaner (Daily Mirror).

*Portsmouth vil forsøke seg med et bud på 35 millioner kroner for Liverpools Jermaine Pennant, når overgangsvinduet åpner igjen i januar (Daily Express).

Andre rykter
*Manchester City-kaptein Richard Dunne tror at alle spillere i hele verden vil ønske å spille for de lyseblå om en tre-fire år. Stopperbautaen tror klubbens nye rike eiere vil sørge for dette (The Times).

*Manchester United-høvding Sir Alex Ferguson skal ha uttalt at Wayne Rooney må finne seg i å bli satt på benken en del ganger denne sesongen (Flere kilder).

*Den tyggeglade skotten mener også at Boltons Kevin Davies fortjener å bli omtalt som Premier Leagues største grisespiller (The Mirror).

*Liverpool-manager Rafa Benitez tror det er Steven Gerrards skjebne og gjøre sitt 100. mål mot erkerival Everton (The Times).

*Roy Keane, som ble utskjelt av flere Sunderland-fans under en ligacup kamp denne uken, kommer ikke til å forlate klubben av den grunn (Daily Telegraph).

Kilder: Daily Telegraph, The Times, Daily Express, Daily Mirror, The Sun, The Guardian, BBC.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere