RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Morten Gamst Pedersen er misfornøyd.

Norges Morten Gamst Pedersen kan være på flyttefot i januar. Gamsten skal være møkk lei av å ikke få tillit fra manager Paul Ince i Blackburn. Dermed kan han i stedet bli lagkamerat med Brede Hangeland og Erik Nevland. Fulham skal nemlig, sammen med West Brom og Middlesbrough, være en aktuell klubb for den norske landslagsspilleren. (Daily Mirror)

Inter Milan har fått øynene opp for Manchester Citys midtbanespiller Elano. Brasilianeren skal være smigret over oppmerksomheten fra Jose Mourinho. (Daily Mirror)

Ashley Young har lagt sin elsk på Aston Villa. Young, som spiller på Englands U21-landslag, skal være klar for å signere en ny langtidskontrakt med klubben (Times)

Wolves tyr til en betraktelig lønnsøkning for å holde den walisiske keeperen Wayne Hennessey i klubben (flere kilder)

Den sørafrikanske forretningsmannen Jonathan Cleland håper å overta Newcastle sammen med et konsortium av investorer. (Guardian)

Arsenals spanske keeper, Manuel Almunia, har en liten fotballflørt gående med England-trener Fabio Capello. Almunia utelukker nemlig ikke at han bytter ut sitt spanske pass med et engelsk pass - og landslag - i fremtiden. (Daily Mail)

Mikel Arteta fra Everton er i likhet med Almunia spansk og har blitt linket med et bytte av statsborgerskap. Han fnyser imidlertid av ryktene om at han også skulle være villig til å skifte nasjonalitet.

Joe Kinnear - fungerende manager for Newcastle - insisterer på at det er tvingende nødvendig å huke tak i minst fem spillere når overgangsvinduet åpner igjen i januar. (flere kilder)

Wigan-manager Steve Bruce har advart Emile Heskey om at han ville kunne ødelegge VM-drømmen sin dersom han returnerer til Liverpool. (flere kilder)

West Ham-nykommer Diego Tristan vil ikke være klar for spill på minst to uker fordi han trenger tid til å komme i kampform. (Daily Express)

Sir Alex Ferguson fortsetter å insistere på at han aldri kunne tenke seg å bli England-trener. (Daily Telegraph)

Juande Ramos' nye forsøk på å få spillerne i form til å vinne kamper igjen ser ut til å ha slått kraftig feil. Ramos satte nemlig spillerne på diett, men spillerne klager på at det bare har ført til at de er for sultne til å spille bra.

Kilde: BBC

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere