RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: EPA/SCANPIX
Sist oppdatert:

Luis Felipe Scolari erkjenner at han var skuffet over at Chelsea ikke klarte å sikre seg Robinho. Nå sier han at klubben satser på å signere kvalitetsspillere i januar for å styrke troppen. (Flere kilder)

Sir Alex Fergusonhar et luksusproblem. Nå har han gjort det klart for angrepsstjernene sine hvor landet ligger. Carlos Tevez, Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo og Dimitar Berbatov har alle fått beskjed om at de må venne seg til den skotske managerens rotasjonssystem, uansett om de liker det eller ikke. (Daily Express)

Manchester City-manager Mark Hughes reiser i løpet av måneden til Abu Dhabi for å diskutere mulige spillerkjøp med klubbeier Sjeik Mansour. (Flere kilder)

Sunderlands midtbanespiller Deane Whitehead klarer ikke å skvære opp med manager Roy Keane etter en langvarig krangel, som startet under en cupkamp mot Northampton i september. Derfor vil Whitehead kreve å bli solgt når overgangsvinduet åpner. (Daily Mirror)

Roy Keane har på sin side lagt sin elsk på Joleon Lescott fra Everton. Keane ønsker å sikre seg Lescott for åtte millioner pund. (The Sun)

Aston Villa har planer om å lokke den unge Manchester City-angriperen Daniel Sturridge til et klubbskifte. (Daily Mirror)

Tottenham, som har begynt å se et svakt lys i enden av tunnelen etter en begredelig sesongstart, håper på forsterkninger i mål. Wolves-keeper Wayne Hennessey skal være på ønskelisten. Det burde ikke være en umulighet å sikre seg ham, for Hennessey lever en tilværelse på benken, i skyggen av Carl Ikeme, for øyeblikket, og han skal ikke være spesielt fornøyd med det. (Daily Mirror)

TILLIT: Heurelho Gomes fortsetter i Tottenham-buret, til tross for noen merkelige tabber. Men Totteham planlegger keeper-forsterkninger når overgangsvinduet åpner.

Rangers-manager Walter Smith insisterer på at det er uaktuelt å selge midtbanespiller Kevin Thomson. West Bromwich skal ha meldt sin interesse for spilleren. (Flere kilder)

Newcastle-eier Mike Ashley har i lengre tid forsøkt å selge klubben. Nå kan imidlertid Joe Kinnear, som er fungerende manager, avsløre at Ashley muligens blir å finne på St. James' Park også i fremtiden. Ashley skal visstnok offentliggjøre hva han har bestemt seg for etter kampen mot Chelsea 22. november. (Flere kilder)

Ferguson er en mann med meninger om mangt. Nå har skotten også sagt at han ønsker seg vinterferie i Premier League. Ferguson foreslår å holde juleprogrammet slik det er, men ønsker at lagene kun spiller én kamp hver i januar. (Guardian)

Harry Redknapp, som nylig ble hentet inn som Tottenhams redningsmann etter at Juande Ramos førte laget til en foreløpig jumboplass i Premier League, vil fortsette å gi Spurs-keeper Heurelho Gomes tillit. Gomes gjorde flere tabber i 4-4-kampen mot Arsenal tidligere denne uken. (Independent)

Middlesbroughs Stewart Downing tror at buing fra England-supporterne har gjort at flere spillere har vurdert sine landslagskarrierer. Han mener imidlertid at alt går så meget bedre nå. (Daily Mirror)

Portsmouth er i forhandlinger med et sørafrikansk konsortium, som ønsker å kjøpe klubben. (Daily Mail)

Sam Allardyce har vært arbeidsledig helt siden han fikk sparken i Newcastle for ti måneder siden. (Daily Mail)

Fulhams Andy Johnson var svært så selvsikker før onsdagens oppgjør mot Wigan. Han garanterte at han ville score sitt 100. mål og ba om at det ble laget en spesiell t-skjorte for ham i den anledning. Og Johnson holdt ord. Etter at han nettet kunne han stolt vise fram en skjorte der det sto «100 league». (Daily Express)

Hva er kulest av fotball og cricket? Brighton-spiss Joe Gatting holder en knapp på cricket. Han har visstnok lagt fotballen på hylla for å følge i sin berømte onkel Mikes fotspor, og satser på en cricketkarriere. (Daily Mirror)

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere