RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Didier Drogba fortviler etter at det bare ble stang ut mot Newcastle.
Didier Drogba fortviler etter at det bare ble stang ut mot Newcastle. Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Sommertid er overgangstid i England, og ryktene florerer. Les hva engelske aviser skriver i dag.

Sky Sports
- Preston North End-spilleren Ricardo Fullers overgang til Portsmouth ser ut til å gå i vasken. Portsmouth var bekymret for spillerens fyskiske form, og har valgt å ikke signere ham.

- Chelsea-trener Jose Mourinho vil sikre seg Tiago og Didier Drogba i løpet av neste uke. Etter at Hernan Crespo gikk til AC Milan er behovet stort for å styrke stallen. Drogba er allerede på vei til London for å gjennomføre medisinsk test.

The Sun:
- Chelsea har kastet seg inn i kampen om Arsenals Patrick Vieira, og er klare til å overby et eventuelt bud fra Real Madrid. Vieira er verdsatt til vanvittige 30 millioner pund (nærmere 400 millioner kroner), og ønsker selv å presse sin egen markedspris ned. Chelsea-eier Roman Abramovich fikk nei fra Steven Gerrard tidligere i sommer, og har derfor kastet sine øyne på Vieira.
- Wayne Rooney ønsker å gi seg i Everton, som følge av den kaotiske tilstanden i klubben. Etter at den nye formannen, Trevor Birch sa opp jobben, har spilleren ifølge tabloidavisa fått nok. Rooney har ikke gitt noe svar på det nye kontraktstilbudet fra klubben.
- FC Barcelona synes prisen på Milan Baros fra Liverpool er for høy. Barca-trener Frank Riijkard ønsker seg spilleren, men mener prisen er for høy.

Teamtalk:

- Den libyanske lederen Muammar Gadaffi ønsker å kjøpe Crystal Palace. Ifølge formann Simon Jordan kommer klubben til å vurdere et bud fra Libyas sterke mann seriøst.

- Joe Cole er fortsatt misfornøyd med at Sven Göran Eriksson utelot ham fra det engelske laget i EM. Cole fikk ikke prøve seg for England fordi han ikke var fast på Chelsea i fjor. Men med Mourinho på plass i sjefsstolen har Cole tro på mer spilletid både for Chelsea og England.

Daily Mirror:
- Liverpool og Newcastle kan tenke seg Barcas Javier Saviola. Barcelona har gjort det klart at de ønsker å selge spissen. Saviola er en favoritt hos Barcelona-publikummet, men har havnet i klammeri med treneren og er derfor på vei bort.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere