RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
- Galskap å forlate Real Madrid, sier Raul.

Før årets sesong hentet de Robinho fra Real Madrid, og til sommeren håper Manchester City å hente selveste Raul fra samme klubb. Den spanske veteranspissen selv er imidlertid lunken til en overgang. Ifølge den spanske avisen Marca sier spissen at det ville være galskap å forlate Real Madrid til fordel for en annen klubb.

En som imidlertid ser ut til å forlate en spansk storklubb er Eidur Gudjohnsen. Barcelona-spissen er lei av å leve i skyggen av spillere som Lionel Messi, Samuel Eto'o og Thierry Henry, og håper nå på en retur til Premier League. Islendingen gjorde stor suksess for Chelsea i perioden 2000-2006.

Apropos Chelsea. Den tapende Mesterliga-semifinalisten ønsker å beholde Michael Ballack minst én sesong til. Londonklubben skal ha tilbudt den tyske midtbanemannen en ny ettårskontrakt som vil gi ham en hyggelig ukelønn på rundt 1,2 millioner norske kroner. Det er The Times som melder dette.

Mens Chelsea satser på gamlegutta, insisterer Arsenal-manager Arsène Wenger på at han vil fortsette å satse ungt. Ifølge The Sun har franskmannen ingen planer om å bruke store penger på store stjerner i sommer. Dette til tross for at flere eksperter har etterlyst flere stjerner på The Emirates.

Wenger er imidlertid tilbøyelig til å innrømme at laget trenger mer rutine. Manageren håper derfor å hente inn et par eldre spillere til sommeren.

Andrej Sjevtsjenko ble aldri noen hit i Chelsea, og nå vil blåtrøyene gjøre alt for å kvitte seg med spissen som har vært utlånt til AC Milan denne sesongen. Klubben har sagt seg villig til å kjøpe ukraineren fri fra kontrakten på Stamford Bridge.

En mulig erstatter kan bli Genoas Diego Milito. Spissens agent skal være i London for å diskutere en overgang, men Chelsea kan vente seg kamp av både Manchester City, Everton og Tottenham om underskriften til den argentinske måljegeren.

Newcastle skal være klare til å tilby Alan Shearer fast jobb som manager på St. James' Park. Spisslegenden har så langt ikke klart å få skikk på det kriserammede Premier League-laget, men har tidligere uttalt at han gjerne kunne tenke seg å fortsette i jobben, selv om klubben skulle rykke ned til mesterskapserien.

Ryktene rundt Blackburn-spiss Roque Santa Cruz har vært mange, og måljegeren skal angivelig ha vært svært nære en overgang i januar. Blackburn-manager Sam Allardyce innrømmer overfor The Sun at han hadde sett ut Portsmouths Peter Crouch som en mulig erstatter for den paraguayanske stjernen.

Kilder: The Sun, The Times, The Daily Mail, Marca, The Daily Telegraph.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere