RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Mektige Roman Abramovich har vært innom Chelseas treninger denne uken etter to svake kamper på rad - uten at det bekymrer Carlo Ancelotti.

Robbie Keane kan være på vei bort fra Tottenham, om vi skal tro The Sun. Spissen som i fjor returnerte etter et mislykket opphold i Liverpool, skal være i søkelyset til Glasgow Celtic. Timingen for ryktet er interessant, ettersom Keane sist helg scoret fire ganger mot Burnley.

Patrick Vieira sliter med å få tillit hos José Mourinho i Inter. Nå kan franskmannen returnere til England og Premier League på nyåret, for å forsøke å sikre seg en plass i den franske VM-troppen, ifølge Daily Mirror.

Manchester United rapporteres å holde et øye med Boltons Gary Cahill. Det spørs om den interessen vedvarer når de får vite Boltons prislapp på midtstopperen. 20 millioner pund er ganske mye penger for en midtstopper, og det er nettopp det Bolton krever for Cahill, ifølge Daily Telegraph.

Manchester City er ute etter den brasilianske klubben Gremios 19-årige forsvarsspiller Mario Figueira Fernandes, ifølge Daily Mail.

Flere medier melder at årsaken til at Kevin Keegan har blitt tilkjent erstatning fra Newcastle etter hans oppsigelse i fjor høst, er fordi han ble tvunget til å signere midtbanespilleren Ignacio Gonzalez fra Uruguay. Dette måtte han gjøre fordi Newcastles tidligere sportsdirektør, Dennis Wise, ønsket å blidgjøre to agenter.

Manchester Uniteds midtbanespiller Michael Carrick kommer til å starte en av Englands to kvalifiseringskamper neste uke, enten i Ukraina eller hjemme mot Hviterussland, skriver The Sun.

Fabio Capello forventes å bruke West Hams Carlton Cole mot Ukraina, melder Daily Star.

Portsmouth-eier Sulaiman Al Fahim var kalt inn til et møte med Premier Leagues styreleder, Dave Richards, og direktør Richard Scudamore for å forklare sin posisjon i klubben, før han ble lagt inn på sykehus, melder The Sun.

Og Al Fahims tid på Fratton Park kan være over om han ikke får tak i 16,5 millioner pund for å drifte klubben innen 15.oktober, skriver Daily Mail.

Sol Campbell har vært meget omdiskutert denne sommeren. Midtstopperen sjokkerte ved å signere for Sven Göran Erikssons prosjekt, Notts County, og han sjokkerte igjen ved å avbryte kontrakten med klubben. Nå skal han be Premier League om dispensasjon slik at han signere for en klubb i den øverste divisjonen før overgangsvinduet åpner i januar.

Arsene Wenger ble den lengstsittende Arsenal-manager noensinne denne uken, og nå har franskmannen snakket om mulige arvtakere. Wenger ser for seg at de tidligere spillerne Thierry Henry, Lee Dixon, Steve Bould, Tony Adams og Nigel Winterburn alle kan være kandidater til å ta over etter seg, ifølge Daily Star.

Chelsea-sjef Carlo Ancelotti avviser at det kan tolkes noe negativt ut av at Chelsea-eier Roman Abramovich fløy inn til London for å observere Chelseas treninger denne uken. Det er tidspunktet for besøket som folk reagerer på, etter en uke med tap for Wigan og en lite overbevisende seier i Mesterligaen over Apoel Nicosia, skriver The Independent.

Hull-manager Phil Brown var så sint på spillerne sine etter 6-1-tapet for Liverpool forrige helg, at han har utestengt dem fra klubbens kantine. «Det er en rar straff, men manageren føler det er på tide at spillerne nå bokstavelig talt får servert alt på et fat,» sier en kilde i klubben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere