RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lindsey Parnaby (EPA)

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Rafael Benítez mener Alberto Aquilani er ei pyse.

* Vi starter i Belgia denne lørdagen. Vel, Belgia er det strengt tatt ikke, men vi tar turen til Lille helt nord i Frankrike, der det belgiske stjerneskuddet Eden Hazard har en avgjørelse å fatte. 19-åringen, som har blitt hyllet som et «enormt talent» av ikke ukjente Zinedine Zidane, sier at han kommer til å forlate klubben til fordel for enten Real Madrid eller Arsenal kommende sommer. (Daily Mirror)

* Kanskje ikke fullstendig Premier League-relatert, men ingen tar skade av å få vite at de tidligere Arsenal-stjernene Jens Lehmann og Thierry Henry kan gjenforenes til sommeren - på den andre siden av Atlanterhavet, i New York Red Bulls. (Daily Mail)

* Nordmennene i Fulham kan få en ny lagkamerat: Klubben jakter nemlig Fenerbaches 26 år gamle spiss Semih Senturk, som har 19 kamper for det tyrkiske landslaget. (Daily Mail)

* Roberto Mancinis framtid som manager i Manchester City er usikker. Manageren har nemlig uttalt at han er klar for å dra hjem til Italia, der Juventus venter i fremste rekke for å tilby 45-åringen jobb. (Daily Mail)

* La oss vende tilbake til Arsenal. Frankrikes landslagstrener Raymond Domenech er nemlig svært lite fornøyd med manager Arsène Wenger, ettersom førstnevnte mener det var «uansvarlig» å la William Gallas starte Champions League-oppgjøret mot Barcelona tidligere denne uken. Som kjent måtte den franske forsvarsspilleren forlate oppgjøret med en skade som setter ham ute av spill for resten av sesongen, og som samtidig setter deltakelsen i VM i Sør-Afrika i fare. (Daily Telegraph)

* Andre er også irriterte, men ikke på Arsène Wenger. Tidligere Arsenal-spiller Kolo Touré mener nemlig at nevnte Gallas «tenker mer på seg selv enn på laget». (The Sun)

* I Aston Villa er man ubekymret over Martin O'Neill siste uttalelser. Manageren har annonsert at han vil vurdere sin posisjon til sommeren, men lederne i klubben mener at uttalelsen er helt normal - med tanke på O'Neills rullerende ettårskontrakt. (Daily Telegraph)

* Det blåser fortsatt i Liverpool. Manager Rafael Benítez stiller nå spørsmålstegn ved Alberto Aquilanis smerteterskel, og går langt i å hinte til at italienerens ankelskade kanskje sitter vel så mye i hodet.

- Noen spillere kan håndtere smerte, men ikke alle... Når vi snakker om smerte, vet man aldri, sier Benitez. (Flere kilder)

* Vi avslutter for denne gang med å melde at Steve McLaren, som er i ferd med å lede Twente til seriegullet i den nederlandske Æresdivisjonen, er ønsket av både West Ham og Sporting Lisboa. (Daily Mail)

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere