RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Carlos Tevez' framtid i Manchester City er usikker.

Det skjer alltid noe rundt Carlos Tevez. Enten Manchester City-spissen scorer mål i bøtter og spann, klager på City-manager Roberto Mancini eller har hjemlengsel, så gir han avisene nok å skrive om. Nå skal den lille argentinerens framtid i Manchester være usikker, ettersom det er hjemlengselen som er i ferd med å knekke ham. Tevez sliter for tiden med en skade og reiste i den forbindelse tilbake til Argentina. Der skal han, ifølge ikke alltid like pålitelige The Sun, ha besøkt en psykiater tre ganger.

Manchester United skal nå være enda nærmere å finne Edwin Van der Sars arvtaker som førstekeeper på Old Trafford. Anders Lindegaard har vært et hett navn lenge, men nå skal det være Glasgow Rangers sisteskanse, Allan McGregor, som leder an i racet. 28-åringen skal ha imponert Uniteds sjefsspeider Martin Ferguson i tirsdagens Mesterliga-oppgjør mellom Rangers og Valencia, selv om skottene tapte 3-0 for spanjolene.

Damien Comolli ble klar for Liverpool denne uken og nå skal den nye direktøren gjøre sitt for å få den røde skuta på rett kjøl. Comolli skal ha sett seg ut St Etiennes midtbanespiller Blaise Matuidi som en aktuell kandidat. Franskmannen Comolli har tidligere jobbet for St Etienne, men det ser ikke ut til at han har noen problemer med å hente spillere fra gamleklubben.

Mounir El Hamdaoui fikk en sesong på White Hart Lane med Tottenham i 2005, men gjorde intet varig inntrykk på London og Premier League. Fem år senere er Chelsea meget interesserte i den marokkanske spissen som nå spiller i Ajax. El Hamadoui har en prislapp på 175 millioner kroner.

Mark Schwarzer var i hele sommer koblet til en overgang til Arsenal. Men overgangen ble aldri noe av, og dermed fikk Mark Hughes beholde den solide sisteskansen. Nå skal Fulham-manageren ha uttalt at han tror det snart vil komme gode nyheter angående Schwarzers framtid i klubben og dermed er det kanskje naturlig å tro at det handler om en kontraktsforlengelse, og ikke en overgang til Arsenal...

Mateja Kezman er en annen spiller som aldri helt fikk det til å stemme i Premier League. Den tidligere Chelsea-spilleren startet denne sesongen i franske Paris St. Germain, men nå har spissen blitt frigitt av klubben. Det har fått én Premier League-klubb til å ta fram følehornene, men det er ikke snakk om noen retur til Stamford Bridge. Det er nemlig West Bromwich Albion som vurderer å hente Kezman.

Liverpools nye eier, John W. Henry, liker ikke at spillere i europeisk fotball har så mye de skulle sagt når det gjelder klubbskifter. Henry skal nå ha bedt spillere som ikke ønsker å være i klubben, om å komme seg vekk. I USA er amerikaneren vant til at spillerne forholder seg til kontraktene sine, mens han opplever virkeligheten som en annen på andre siden av Atlanterhavet.

Ipswich-direktør Simon Clegg skal ha fortalt klubbens supportere på et supportermøte på torsdag at klubben nærmer seg en avgjørelse vedrørende manager Roy Keanes framtid ganske snart. Ifølge Keane selv vet han ingenting om en planlagt kontraktsforlengelse. Det lover vel ikke akkurat godt?

Arsenals Theo Walcott trives ikke så altfor godt ute på vingen. Nå ønsker unggutten å score 15-20 mål i sesongen, for å få sjansen til å prøve seg som midtspiss.

Om to år arrangeres de olympiske lekene i London. Da skal et flunkende nytt stadion stå klart, og både Tottenham og West Ham er interesserte i å spille kampene sine der nå mesterskapet er ferdigspilt. Nå skal en tredje organisasjon også ha søkt om å få bruke stadion, men dette skal være en kommersiell gruppe som ønsker å bruke stadion for arrangementer, og ikke en sportsklubb.

West Hams deleier David Sullivan har meddelt manager Avram Grant at klubben nå har kniven på strupen. Om ikke londonklubben tar sju poeng på de tre neste kampene, er de i skikkelig trøbbel, mener Sullivan.

Kilder: The Sun, Daily Mail, Daily Mirror, Daily Telegraph m.fl

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere