RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Denne mannen skulle erstatte Andy Carroll.

Newcastle solgte Andy Carroll til Liverpool og kastet seg ut i overgangskaoset for å hente en erstatter. Thierry Henry skal ha vært mannen Newcastle pekte ut som den perfekte Carroll-erstatter - i alle fall på kort sikt. Overgangen gikk i vasken da franskmannen bestemte seg for å forberede seg mot en ny MLS-sesong, sammen med sine lagkamerater i New York Red Bulls, skriver Daily Express.

Nå kan det bli helfransk på topp i Erik Solérs klubb. Nicolas Anelka er tilbudt muligheten til å avslutte sin karriere i New York, sammen med sin landsmann Henry. Rykter skal ha det til at Anelka er fristet av tilbudet, mens andre hevder at han er klar for å kjempe om en plass i laget etter at Fernando Torres ankom klubben, melder The Sun.

Emmanuel Adebayor kostet Manchester City 23 millioner pund da han signerte fra Arsenal 2009. Nå er 26-åringen på utlån hos José Mourinho og Real Madrid. Daily Mirror melder at Mourinho er såpass fornøyd med Adebayor at han ønsker å hente angriperen på permanent basis. Real skal ikke være villig til å betale mer enn halvparten av det City betalte for den kontroversielle angriperen for to år siden.

Manchester United fortsetter letingen etter en erstatter for Edwin van der Saar. David De Gea har vært nevnt i sammenheng med en overgang til United i flere måneder nå. Nå skal ledelsen i Atlético Madrid ha uttalt at de er villig til å la keepertalentet gå hvis han selv ønsker det. 20-åringen har fått tilnavnet "Van De Gea" og skal være en stor fan av Manchester Uniteds keeper, som nå har bestemt seg for å legge hanskene på hylla.

En som kan gå motsatt vei er Anderson. Madrid-klubben ønsker seg en midtbanespiller til sommeren, og en byttehandel kan være aktuelt. Sergio Aguero og Diego Forlan kan komme til å forlate klubben til sommeren, dermed ønsker Atletico å hente inn noen tunge navn før neste sesong.

Benoit Assoue-Ekotto er kjent for å komme med kontroversielle uttalelser. Hvem husker ikke hans sjarmerende uttalelser om at han kun spiller for penger, og at han ikke har noen venner i Tottenham. Ifølge rapporter i Italia kan kamerunerens jakt på gode venner fortsette i Juventus. Den tidligere storklubben skal være villig til å legge 8 millioner pund på bordet for å hente Ekotto til Torino. Tottenham er godt fornøyd med 26 åringens prestasjoner banen, og skal ikke være veldig interessert i å la ham gå.

Keeperdramaet i Manchester City fortsetter. Mest sannsynlig kommer Shay Given til å forlate klubben til sommeren. Den irske målvakten har blitt satt i skyggen av Joe Hart, som har hatt en god sesong i City-buret. Med Given på vei ut portene på City of Manchester Stadium vil klubben nå gi Hart konkurranse ved å hente Wayne Hennessey tilbake til klubben. Waliseren har spilt godt for Wolverhampton denne sesongen, og City håper at keeperen vil komme tilbake dersom Wolves rykker ned denne sesongen.

Benni McCarthy er ute av West Hams 25-mannstropp og kan nå havne i Major League Soccer. Tidligere Liverpool-spiller Steve Nicol er nå manager i New England Revolution og har fått med seg sørafrikanerens situasjon i London-klubben. Nicol står klar for å hente den tidligere Blackburn-spilleren over Atlanterhavet.

En som også kan tenke seg en karriere utenfor De britiske øyer er Peter Crouch. Den lange Tottenham-spissen mener han trives aller best i europacupkampene, og synes forsvarsspillerne spiller på en annen måte i andre europeiske land. Nå øyner Crouch en mulighet for å bli storscorer på kontinentet.

(Kilder: Daily Mirror, The Sun, Talksport, Daily Express, Skysports)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere