RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Stephen Pond (PA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Harry Redknapp har gitt Chelsea en pris på Luka Modric.

Tottenhams manager Harry Redknapp har fortalt Chelsea de må ut med minst 35 millioner pund hvis de ønsker å kjøpe Luka Modric. Det siste budet de blå kom med var på 27 millioner.

I tillegg til Modric, skal Portos angriper Hulk være på Andre Villas-Boas' ønskeliste. 24-åringen har imidlertid kontrakt som går ut i 2016 og har en utkjøpsklausul på hele 100 millioner euro.

Som vi har nevnt i denne artikkelen, vil Barcelona selge flere unge spillere for å få råd til Arsenals Cesc Fabregas.

Det kan se ut som Liverpool endelig vil bli kvitt Milan Jovanovic. Hans overgang til Anderlecht drøyer ut på grunn av spillerens lønnskrav, men nå har Al-Shabab Riyadh fra Saudi-Arabia kastet seg inn i kampen om serberens underskrift. De er villig til å matche den høye lønnen Jovanovic har i Liverpool.

Manchester City, som er nærme et kjøp av Sergio Aguero, vil også skaffe seg en billig spiss. Luca Scapuzzi fra AC Milan skal være et City-mål. 20-åringen er tilgjengelig for edruelige 1 million pund.

Med nye spisser inn, burde det også gå spisser ut. Emmanuel Adebayor kan gjennomføre en upopulær overgang til Tottenham, som ønsker seg spissen på lån.

Les hva Premier League-stjernene mener om de forferdelige hendelsene på Utøya og i Oslo.

Tottenham vurderer også å gjøre et framstøt på Arjen Robben. Spurs håper at nederlenderen vil være villig til å bytte ut Champions League-fotball med Europa League og et forsøk på å komme tilbake til det gode selskap igjen.

Spurs er også klare til å by på Romas Mirko Vucinic, men de er ikke villige til å gi mer enn 13 millioner pund for spilleren som er verdsatt til 17,5 millioner.

Arsenals Samir Nasri mener fortsatt at han kan gå til Manchester City i sommer, og har sagt til venner at han ikke har noen intensjoner om å ombestemme seg når det gjelder å ikke signere en ny kontrakt med Arsenal.

Hvor ender Samir Nasri opp! Få Nettavisens Premier League-rykter på sms, så får du det med deg: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Aston Villa har kommet med en forespørsel på Spartak Moskvas irske ving, Aiden McGeady.

QPRs mye omtalte Adel Taarabt har avslørt at han er nær en overgang til Paris Saint-Germain, men det er ikke ventet at QPR-manager Neil Warnock vil gå mulighet til å bruke pengene han får for marokkaneren.

Nigel Reo-Coker, som ble frigitt av Aston Villa i sommer, vil holde samtaler med Bolton med tanke på en signering.

Everton vil motstå alle forsøk på å lure midtstopper Phil Jagielka vekk fra Goodison Park, men David Moyes kan være villig til å selge Jack Rodwell, som fikk utviklingen hemmet på grunn av en skade sist sesong.

Chelseas Didier Drogba har insistert på at han har lyst til å bli på Stamford Bridge. 33-åringen er i samtaler med klubben om en kontraktforlengelse, som gjør at han kan avslutte karrieren i Chelsea.

Kilder: BBC, Daily Mail, Daily Mirror, talkSPORT, Daily Star, Footie-online.co.uk, Footybunker.com, Daily Express, Metro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere