RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Laurence Griffiths (Getty / All Over Press)

Lørdagens Premier League-rykter

Er dette Arsenals frelser?

Det er tynt med overgangsrykter i England lørdag, men vi klarer likevel å skvise ut vår faste og uhøytidelige spalte.

Tottenhams manager Harry Redknapp sier at David Beckham neppe havner i hans klubb, ettersom fotomodellen midtbanespilleren vil spille fast og det kan bli vanskelig i Tottenham.

- Du finner ingen mer profesjonelle eller hyggeligere karer, men han vil spille og det vil bli vanskelig, sier Redknapp til Talksport.

Arsenal er ifølge samme nettsted ute etter Lyons midtbanestrateg Yoann Gourcuff. Han kan bli hentet til London allerede i januar. Det er i alle fall svært sannsynlig at Arsenal kommer til å bruke penger i neste overgangsvindu, etter den tunge sesongstarten.

Wagner Love er også en spiller Arsène Wenger har lagt sin elsk (ok, billig ordbruk der. Beklager!) på, men CSKA Moskva-spissen er ifølge Footylatest på vei til Roma og Serie A.

Hva med Manchester City? spør du kanskje. Nei, du gjør selvfølgelig ikke det. Manchester City kommer helt sikkert til å kjøpe igjen i januar, med mindre klubbeieren blir innlagt for å få behandling for sin kompulsive kjøpeatferd.

Marek Hamsik skal være aktuell, melder Talksport. Napolispillerens agent hevder imidlertid at en overgang først vil være aktuell neste sommer.

Chelsea har, hvis man skal tro Daily Mail, betalt to millioner pund for 14 år gamle Oluwaseyi Ojo. Pengene går til MK Dons.

West Bromwich følger visstnok med på Artuc Boruc, keeperen som tidligere var i Celtic og nå tilhører Fiorentina, mens QPR-vingen Hogan Ephraim ifølge Daily Mirror er ønsket av Nottingham Forest.

Daily Mirror forteller også at Newcastles James Perch er på vei til Derby County i en låneavtale.

Vi runder av med et par ikke-overgangssaker: Evertons manager David Moyes sier til Daily Mirror at han er redd for at dårlig dømming kan føre til at færre vil se fotball, mens Benoit Assou-Ekotto i London Evening Standard påtar seg æren for at Gareth Bale er blitt så god. Det siste er en spøk. Vi håper at det første også er det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere