RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images/All Over Press
Sist oppdatert:
Arsenal kan miste enda en spiller.

Arsenal mistet flere sentrale spillere i sommer, og det ser ut som spillerflukten fortsetter, selv om denne spilleren ikke er like sentral. Spilleren som nå ryktes å være på vei bort, er Marouane Chamakh. Sevilla skal stå klar med et bud på 7 millioner pund for spissen.
(Metro)

Arsenal er imidlertid også ute etter å få spillere inn. Arsène Wenger skal ha sendt speidere for å se på Borussia Dortmunds Mario Göetze da han var i aksjon mot Olympiakos i Champions League på tirsdag.
(Daily Mail)

Wenger har derimot avkreftet at Arsenal skal kjøpe Esteban Granero for 8 millioner pund fra Real Madrid.
(Daily Mirror)

Manchester United skal ha kastet øynene på den 18 år gamle spissen Richmond Boakye. Ghaneseren er på lån Sassuolo i Serie B, og har scoret seks mål på elleve kamper.
(Daily Mail)

En unggutt som allerede er i Manchester United, Paul Pogba, nekter å skrive under ny kontrakt med klubben. Det gjør at AC Milan og Inter vil hente unggutten på en førkontrakt i januar.
(Daily Mirror)

Sitter du i et møte, i klasserommet eller på date? Ikke gå glipp av overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Everton-manager David Moyes vil hente Landon Donovan til Goodison Park på lån. Amerikaneren var en hit under sitt første opphold i klubben.
(Daily Mirror)

Mehdi Benatia kan bli et navn å følge fremover. Ifølge ryktebørsen har Chelsea, Manchester United, Real Madrid, AC Milan og Juventus forsvarsspilleren fra Udinese i kikkerten.
(TalkSPORT)

Andre Villas-Boas kan risikere å miste sin høyre hånd, Roberto Di Matteo. Italieneren skal være en av favorittene til å bli manager i Leicester, som også Ole Gunnar Solskjær har blitt koblet til.
(Daily Mail)

Roberto Mancini har fortalt sine spillere at de må være mer kjedelige hvis Manchester City skal være seriøse utfordrere til Premier League-tittelen.
(Manchester Evening News).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere