RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Liverpool skal ha funnet en erstatter til denne mannen.

Liverpool fikk dårlige nyheter da det ble klart at Lucas Leiva er ute med skade for resten av sesongen. Nå skal de røde ha funnet den ideelle erstatter, og den utpekte er Fernando Reges fra Porto.
(Daily Mail)

Manchester United gikk også på en skadesmell ettersom Nemanja Vidic er ute for resten av sesongen Skaden til midtstopperen betyr likevel ikke at Sir Alex Ferguson vil hente inne spillere i januar. Les mer om det i denne artikkelen.
(Metro)

Paris St. Germain er den siste klubben som blir koblet til Manchester Citys utstøtte spiss Carlos Tévez.
(The Sun)

Både Tottenham og Arsenal ønsker seg QPRs Alejandro Faurlin. Midtbanemannen ønsker seg nærmere 500.000 kroner i uka for å bli i QPR.
(Daily Mirror)

Newcastle følger forsvarsspilleren Taye Taiwo, og er ute etter å sikre seg AC Milan-spilleren på lån i januar.
(TALKSPORT)

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Arsène Wenger vil renske opp i stallen. Andrej Arsjavin, Marouane Chamakh og Sebastien Squillaci skal alle være på vei ut av klubben.
(Daily Mail)

Arsenal vurderer også å hente noen andre som er på vei ut. Arsène Wenger vurderer å by på Chelseas Alex og Salomon Kalou i januar.
(Caughtoffside)

Tottenham-manager, Harry Redknapp, kan være interessert i å prøve seg på Nicolas Anelka, hvis franskmannen bestemmer seg for å droppe overgangen til kinesiske Shanghai Shenhua.
(TALKSPORT)

Harry Redknapp insisterer derimot på at Luka Modric ikke blir solgt, og advarte Manchester United mot å legge inn et bud i januar.
(Daily Express)

I en litt annen nyhet, er Thierry Henry henrykt over at det har blitt avduket en statue av han utenfor Emirates Stadium.

- Jeg hadde aldri trodd at jeg ville få en statue utenfor stadion til laget jeg elsker og støtter, sier franskmannen.
(BBC)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere