RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Er denne mannen i ferd med å våkne fra skadedvalen?

Har du fått med det Det Store Intervjuet i dag? Den norske legenden, United-legenden og Premier League-legenden Ole Gunnar Solskjær snakker ut om karrieren og fremtiden og sånn. Mange spår at vi en gang får se Molde-treneren tilbake på den gale fotballøya.

Dette er ikke ett av ryktene Nettavisen presenterer i dagens spalte, men vi har mange andre godsaker å komme med. Her er lørdagens snakkiser.

Og vi begynner med et comebackrykte. Ikke Solskjær, men Michael Ballack. Tyskeren som tidligere spilte for Chelsea, har fått beskjed fra Bayer Leverkusen om at han står fritt til å forlate klubben og engelskmennene er ikke sene om å melde sin interesse. Ifølge talksport skal Queens Park Rangers være den ivrigste av Premier League-klubbene.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Benfica-stjerneskuddet Nicolas Gaitan jaktes av de engelske stormaktene. Mye tyder på at han ender opp i Manchester, men blir det på Old Trafford eller Ethiad Stadium? City har 35 millioner pund (315 millioner kroner) klare, og håper med det å overgå et eventuelt bud fra Sir Alex Ferguson. Dette mener Daily Mirror å vite.

Rivalene er mange for Manchester United. Liverpool kanskje den største av dem alle (stryk kanskje). Nå er de populære klubbene klare for en skikkelig duell. Premien heter Mauricio Isla. Chileneren har ifølge talksport bekreftet at han ønsker å forlate italienske Udinese etter sesongen.

Og så en liten (stor!) gladnyhet til alle United-supporterne der ute. Nemanja Vidic ligger foran skjemaet i forhold til kneskaden, og kan være tilbake i troppen før sesongslutt, skriver Daily Mail.

Ifølge Inside Futbol skal Tottenham være nære et bud på Ajax-spilleren Jan Vertonghen. Speidere fra klubben skal ha blitt observert da belgieren spilte mot Manchester United torsdag.

Arsenals Robin van Persie støtter Gunners-legenden Denis Bergkamps oppfordring om å kjøpe inn flere store navn, skriver mye omdiskuterte the Sun.

Eventuelt kan van Persie sørge for et lite mannefall av store navn fra Emirates Stadium. Samme tabloid hevder at Zlatan Ibrahimovic oppfordrer Arsenal-spissen til forlate klubben for å sette fart på karrieren.

Til slutt, men ikke minst, slenger vi med litt snadder til de mange Leeds-supporterne i Norge: den tidligere QPR-manager Neil Warnock har blitt observert i samtaler med Leeds-formann Ken Bates og kan være et alternativ til å ta over trenerjobben etter at Simon Grayson forlot klubben for en måned siden, hevder Daily Mail.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere