RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
To av Englands storklubber kjemper om fersk engelsk landslagsspiller.

David Beckham (37) er ferdig i LA Galaxy, men det trenger ikke å bety at den amerikanske MLS-mesteren stiller uten profiler fra fotballens hjemland neste sesong.

Ifølge Daily Mirror skal Frank Lampard (34) være en sannsynlig erstatter for landsmann Beckham i Los Angeles.

Samme sted hevdes det at Crystal Palace-vingen Wilfried Zaha (20) jaktes av både Manchester United og Arsenal. De to gamle managerrivalene Alex Ferguson og Arsène Wenger ønsker å hente dChampionship-profilen. Ivorianskfødte Zaha har scoret fire ganger for et opprykksjagende Palace denne sesongen.

Wenger hevdes også å planlegge et kjøp av Barcelona-angriper David Villa (31) i januar. Dette står i lørdagens utgave av Daily Mail. Det er en kjent sak at Arsenal-manageren har vært en stor beundrer av målsultne Villa i en årrekke, men om Barcelona er villig til å la ham gå er en annen sak.

På vei ut fra Emirates er Marouane Chamakh. Etter en fin start på Arsenal-karrieren har den 28-årige spissen fått få sjanser i Nord-London den siste tiden. West Ham ryktes å være blant de interesserte, men Hammers kan vente seg kamp om marokkaneren fra Inter, mener Metro å vite.

Det er blitt mer stille rundt Montpelliers Younès Belhanda (22) etter braksesongen i fjor. Da endte playmakeren opp med seriegull for et Montpellier som hadde langt bedre flyt enn tilfellet har vært i år.

Belhanda ble også karakterisert som den beste spilleren i Ligue 1 av flere forståsegpåere forrige sesong, selv om en mann som Eden Hazard befant seg på franske fotballbaner på den tiden.

Nå ser imidlertid André Villas-Boas på muligheten til å hente fransk-marokkanske Belhanda til Tottenham i januar, skriver Daily Mail.

QPR er, kanskje ikke så overraskende, på jakt etter ytterligere forsterkninger i januar. Mange spillerkjøp til tross, to dager før jul er det bare blitt én fattig seier i Premier League på den storsatsende londonklubben.

Manager Harry Redknapp kan dog se langt etter å hente Demba Ba til Loftus Road. Newcastle-spissen skal ha fått et tilbud om en ukelønn på over 700.000 kroner, men vil heller avvente eventuelle tilbud fra Arsenal, Liverpool eller Tottenham, skriver The Sun.

På juleshopping? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

I Daily Mail hevdes det at Newcastle blir nødt til å bla opp over 135 millioner kroner dersom de vil kjøpe fri spissen Loïc Rémy fra Marseille.

Hos nabo Sunderland ønsker man angivelig å hente Evertons 35-årige midtstopper Sylvain Distin. Dette meldes i Daily Mirror lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere