RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
Arjen Robben kan havne i Premier League.

Arsenal og Liverpool kjemper om signaturen til argentinske Federico Fazio. 26-åringen, som til daglig spiller i Sevilla, er også ettertraktet i Italia, hevder agenten til spilleren. Fazio selv skal også være lysten på nye eventyr.
(Sky Sports)

Vi holder oss i Arsenal. Swansea-kaptein, Ashley Williams, kan være på vei inn portene i Nord-London. Spilleren selv hevder han kun fokuserer på Swansea, og at han nyter tilværelsen som kaptein for et Premier League-lag.
(Sky Sports)

Medhi Benatia vil at Manchester United skal legge inn et bud for han. Benatia spiller til daglig i Udinese, er forsvarsspiller, 26 år gammel og er rangert som en av europas beste midtstoppere. Chelsea, Tottenham og Arsenal skal også ha fulgt spilleren den seneste tiden.
(Metro)

Arjen Robben kan komme til å forlate Bayern Munchen etter sesongen. Pep Guardiola skal være klar for å selge nederlenderen når han tar over klubben i sommer. Det er ventet at flere Premier League-klubber følger situasjonen og tilgjengeligheten til Robben med argusøyne.
(Daily Mail)

Vi tar også med et gladrykte til Newcastle-fansen. Manager, Alan Pardew, har avslått internettryktene som har hevdet av Fabricio Coloccini aldri vil spille for klubben igjen. Forsvarsspilleren er for tiden skadet.
(Daily Mirror)

West Bromwich ønsker å signere nye avtaler med flere av sine spillere. Shane Long, Youssouf Mulumbi og Gareth McAuley skal være tre av spillerne som manager, Steve Clarke, håper vil signere nye avtaler med klubben i sommer.
(Birmingham Mail)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere