RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Christopher Furlong / Getty / All Over Press (2013 Getty Images)

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Jepp, både Gareth Bale, Luis Suarez og Wayne Rooney er omtalt.

Det er lenge siden det har skjedd så mye hos toppklubbene i England. I tillegg til at flere stjernespillere skal være på vei hit og dit, byttes det også managere over en lav sko. Gjør deg klar, her kommer ryktebonanza.

Vi begynner med Liverpools stjernespiller Luis Suarez. Han virker ikke særlig lysten på en ny sesong med de slemme engelske journalistene. Likevel holder det ikke å si slikt til media. For at Liverpool skal gi slipp på spissen, må han først gjøre som Wayne Rooney og levere inn en formell overgangssøknad. Først da kan han sette seg på flyet mot Madrid.

Han skal visstnok koste mellom 40 og 50 millioner pund, for øvrig. The Daily Telegraph hevder 40, mens Daily Express og The Guardian legger på ti millioner.

David Villa. Du har vært ofte i denne spalten, du. Vi gir oss ikke. Både Tottenham, Arsenal og Liverpool skal stå klare for å ta imot den 31 år gamle mannen med det alltid like stilige håret. Det mener i hvert fall Daily Mirror.

Samme avis er skråsikre på at Newcastle har lyst på Will Hughes. Den 18 år gamle midtbanespilleren koster, da. Ti millioner pund kreves for at Hughes tar med seg sitt blonde hår og forlater Derby.

Og han bør være god. I hvert fall hvis The Sun får rett i at Papiss Cisse er på vei til Russland og Anzhi Makhachkala. 25 millioner pund er prisen. Daily Star skriver at Newcastle ikke vil selge sin gode mann.

Videre til Aston Villa. Lech Poznan skal ifølge The Sun ha godtatt et bud på 2.5 millioner pund for sin ving Aleksandar Tonev.

Selv om alle med Tottenham-tilhørighet sier Gareth Bale blir i klubben, blir han likevel koblet bort på daglig basis. Nå mener The Sun at Real Madrid forsøker å presse den raske vingen med den grusomme feiringen til å legge inn en overgangssøknad. Slik blir klubben nødt til å selge stjernespilleren for 80 millioner pund, mener de.

Det er ikke bare enkelt å være manager i Manchester City. Manuel Pellegrini har likevel lyst. Daily Mirror hevder han blir presentert som manager i løpet av få dager, mens The Sun prøver seg på en frekkis, nemlig at Roberto Martinez er aktuell. Bare hvis han ikke får Everton-jobben da, visstnok. Høres rart ut?

Kommer Pellegrini henter han Jesus Navas fra Sevilla, for øvrig. Det skriver i hvert fall Daily Star.

Nå tar vi turen til London og West Ham. De vil ha ny keeper, og han skal hete Adrian. Nå bruker han hanskene i Real Betis.

Vi avslutter med han Wayne Rooney. Daily Express skriver at han er på vei til Paris Saint-Germain. En del av årsaken er penger. Han skal bli betalt 300 000 pund i uken. Overgangen skal ligge på rundt 30 millioner pund. Ikke glem lønnskonstnadene da, Moyes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere