RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: PA / NTB scanpix

Lørdagens Premier League-rykter

Nytt Chelsea-bud på Wayne Rooney.

Å komme utenom Gareth Bale, er uunngåelig, og siste nytt rundt Spurs-spilleren er at han selv venter å være klar for Real Madrid innen tirsdag. Det skriver Daily Star. Samme avis hevder også at Real vil fortsette handelen ved å gjøre alt de kan for å snyte Arsenal for Luis Suarez. Liverpool skal være langt mer lystne på å selge til en utenlandsk klubb, naturlig nok.

The Sun skriver også litt om Bale denne lørdags morgenen, og forteller at det ble en emosjonell avskjed da Tottenham-laget reiste til Monaco (hvor de spiller treningskamp i dag), mens Bale ble igjen i London. Avisa skriver til og med at flere av lagkameratene ba Bale om å signere draktene deres.

P.S: Følg overgangsvinduet live her.

Det blir mye Tottenham her, og neste ut på ryktemølla er Jermain Defoe. Han skal være sterkt ønsket av gamletrener Harry Redknapp i QPR. Defoe får helt klart en tøff jobb med å konkurrere mot Roberto Soldado, men om han er villig til å gå til en Championship-klubb er vel heller usikkert.

Med Thomas Vermaelen ute i seks uker, innser Arséne Wenger at det trengs forsterkninger på stopperplass. Ashley Williams har blitt koblet til The Gunners flere ganger denne sommeren, og nå skriver Daily Mirror at Swansea-stopperen igjen skal være høyaktuell for en overgang til Emirates Stadium.

Den londonbaserte avisa Metro skriver at Chelsea vil legge inn et bud på 40 millioner pund for Wayne Rooney i løpet av de kommende dagene.

Fernando Torres har blitt nevnt som en mulig erstatter for Roberto Soldado i Valencia. Jose Mourinhos siste uttalelser tyder likevel på at spanjolen blir på Stamford Bridge: - Vi må lære hvordan vi skal få det beste ut av Torres, og skal støtte ham for å få det til, sier Mourinho, som dermed ser ut til å ville beholde mannen som forlot Liverpool for nesten en halv milliard kroner.

Newcastle jobber virkelig hardt om dagen. Bafetimbi Gomis ser ut til å bli klar i løpet av kort tid, mens også Loic Remy ryktes å nærme seg St. James' Park. I tillegg skal Thomas Rognes lagkamerat i Wigan James McCarthy være sterkt ønsket av Alan Pardew.

P.S: Følg overgangsvinduet live her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere