RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Paolo Bruno / Getty Images Sport
Sist oppdatert:
Han kan bli Liverpools første januarkjøp.

Arsenal skal ha møtt representanter fra Juventus med det mål for øye å hente Mirko Vucinic på lån fram til sommeren. Juve skal imidlertid ha et ønske om å få solgt spilleren, noe The Gunners ikke skal være like lystne til.
(Sky Italia)

Real Madrids venstreback Fabio Coentrao var etter ryktene å dømme svært nære en overgang til Manchester United i sommer. I inneværende overgangsvindu har spekulasjonene rundt portugiseren blusset opp igjen, og nå kan et eventuelt Real Madrid-kjøp av Sevillas Alberto Moreno være det som skal til for at Coentrao ender opp på Old Trafford.
(Talksport)

Manchester-rivalene City og United har sett seg ut samme stortalent, og det er Sheffield Uniteds Diego De Girolamo (18) som har vekket interessen til Manuel Pellegrini og David Moyes. Angrepsspilleren skal også være ønsket hos Liverpool og Everton.
(Daily Mail)

Everton er også interessert i Lacina Traore for å forsterke angrepsrekka på Goodison Park. West Ham skal allerede ha diskutert en låneavtale med ivorianeren, men har ennå ikke fått gjennomført noen overgang ettersom papirarbeidet har trukket ut i tid. Det vil Roberto Martinez utnytte og nå ser han altså sitt snitt til å gi Romelu Lukaku en lekekamerat på topp.
(Daily Mail)

Arsenal har historie for å robbe Barcelona for unge spillere, men måtte se seg slått av Roma i kampen om Tony Sanabria. Arséne Wenger har imidlertid allerede sett seg ut et nytt, spennende navn. Denne gangen er det den unge angrepsspilleren Munir El Haddadi man skal forsøke å få fatt i. 18-åringen jages også av Bayern München og PSG.
(Metro)

Cristian Tello har blitt koblet til Liverpool, men nå sier kantspilleren selv at han ønsker å bli værende i Barcelona i alle fall fram til sommeren, og en overgang i januar ser dermed meget usannsynlig ut.
(Metro)

Det er flere spillere som har fattet Liverpool og Brendan Rodgers’ interesse. Antonio Candreva har imponert på Lazios midtbane denne sesongen, og 26-åringen skal ha gjort nok til å være ønsket på Anfield. Det snakkes om at rødtrøyene må ut med omtrent sju millioner pund for å sikre seg italieneren.
(Daily Express)

AC Milan har som kjent skaffet seg Clarence Seedorf som ny manager. Den første posisjonen nederlenderen ønsker å få gjort noe med, er keeperplassen. Legenden har sett seg ut landsmann Tim Krul som det beste alternativet og vurderer å legge inn et bud i løpet av kort tid. Så gjenstår det å se om Newcastle er villige til å slippe keeperyndlingen med det aller første.
(The Times)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere