RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LSK-Bolly solgt til Bundesliga

Foto: Marit Hommedal/Scanpix
Sist oppdatert:
Lillestrøm-fansen mister ving-yndlingen til tysk fotball.

Lillestrøm-spiller Mathis Bolly signerte onsdag en 3,5-årskontrakt med den tyske Bundesligaklubben Fortuna Düsseldorf, melder klubben på sin egen hjemmeside.

- LSK har akseptert et bud på Mathis Bolly fra Fortuna Düsseldorf. Det var en beslutning styret tok. I forhold til forutsetningene er vi fornøyd med budet som har kommet. Fortuna Düsseldorf har vist stor interesse ganske lenge. I og med at en resignering virket nærmest umulig ble det også et mer aktuelt tema å selge, sier Sportsdirektør Torgeir Bjarmann til LSK.no.

Lillestrøm forteller at det var spilleren selv som ba om å få muligheten.

- Det var et sterkt ønske fra Mathis om å få gripe den sjansen som han nå får. Det er også slik at han er på vei inn i sitt siste kontraktsår og har i allefall vært ganske klar på at han ikke ser for seg å forlenge med Lillestrøm. Det ligger bånn, samtidig som det er en avtale styret syns er riktig å akseptere. Det har også vært en dialog med de på sport. Mathis ønsker å gripe slike muligheter, sier styreleder Per Mathisen til LSK.no.

Bolly gikk gradene fra junior- til A-lag på Åråsen, før han fikk debuten i september 2008.

Det er ikke kjent hvor mye Lillestrøm får i overgangssum for 22-åringen, men ifølge Romerikes Blad skal LSK ha akseptert et bud på i underkant av én million euro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere