*Nettavisen* Sport.

LSK-Bolly solgt til Bundesliga

Foto: Marit Hommedal/Scanpix

Lillestrøm-fansen mister ving-yndlingen til tysk fotball.

02.01.13 15:13

Lillestrøm-spiller Mathis Bolly signerte onsdag en 3,5-årskontrakt med den tyske Bundesligaklubben Fortuna Düsseldorf, melder klubben på sin egen hjemmeside.

- LSK har akseptert et bud på Mathis Bolly fra Fortuna Düsseldorf. Det var en beslutning styret tok. I forhold til forutsetningene er vi fornøyd med budet som har kommet. Fortuna Düsseldorf har vist stor interesse ganske lenge. I og med at en resignering virket nærmest umulig ble det også et mer aktuelt tema å selge, sier Sportsdirektør Torgeir Bjarmann til LSK.no.

Lillestrøm forteller at det var spilleren selv som ba om å få muligheten.

- Det var et sterkt ønske fra Mathis om å få gripe den sjansen som han nå får. Det er også slik at han er på vei inn i sitt siste kontraktsår og har i allefall vært ganske klar på at han ikke ser for seg å forlenge med Lillestrøm. Det ligger bånn, samtidig som det er en avtale styret syns er riktig å akseptere. Det har også vært en dialog med de på sport. Mathis ønsker å gripe slike muligheter, sier styreleder Per Mathisen til LSK.no.

Bolly gikk gradene fra junior- til A-lag på Åråsen, før han fikk debuten i september 2008.

Det er ikke kjent hvor mye Lillestrøm får i overgangssum for 22-åringen, men ifølge Romerikes Blad skal LSK ha akseptert et bud på i underkant av én million euro.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag