RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LSK forkastet NISO-bud

Sist oppdatert:
Mandag sendte NISO et nytt forslag til avtale om lønnskutt til Lillestrøm-ledelsen. Tirsdag kom det i retur - forkastet. - Nå er det igjen opp til spillerne, sier daglig leder Frank Grønlund.

NISO-leder Morgan Andersen sendte mandag et nytt forslag til avtale om lønnskutt til ledelsen i Lillestrøm, og håpet på tilbakemelding tirsdag.

- Vi godtok ikke forslaget, vi har nå sendt det tilbake til spillerne med noen anmerkninger, sier daglig leder i Lillestrøm, Frank Grønlund, til TV 2 Nettavisen.

Og legger til:

- Så nå er det opp til spillerne - igjen.

- Hva var det dere ikke godtok?

- Det var noen detaljer som vi mener vi ikke kan godta. Utover det vil jeg ikke kommentere hva dette innbærer, fortsetter han.

Må spare

Klubben må spare to millioner kroner og har tidligere ytret ønske om å sikre seg muligheten til å si opp kontrakter med spillere i A-stallen for å spare penger, noe som ble blankt avvist av spillerne. Et forslag om 20 prosents lønnsreduksjon ble også forkastet. Klubben har heller ikke råd til å hente inn en erstatter for Magnus Powell som er ute i opptil åtte uker med beinbrudd.

Klubben måtte ta opp lån for å klare lønnsutbetalingen for august. Og da fikk spillerne bare deler av lønnen.

Torgeir Bjarmann sagt seg villig til å ikke motta lønn så lenge den økonomiske situasjonen er som den er.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere