Gå til sidens hovedinnhold

- LSK har vært heldige

Steffen Iversen har registrert Lillestrøms dalende kurve, og mener kanarifuglene har vært «heldige» hittil i sesongen.

Se kveldens to Tippeliga-kamper direkte på TV 2 Sumo, eller følg dem i vårt vanlige livesystem

LERKENDAL (Nettavisen): Den siste treningen før kamp, viste at Vidar Riseth er tilbake i midtforsvaret – mens Per Ciljan Skjelbred får fornyet tillit på midten, og at Roar Strand fortsetter på høyreback.

Riseth gleder seg nå som et lite barn til å være i kampens hete igjen. At nettopp Lillestrøm er motstander gjør det bare større.

- Det blir bestandig tøffe kamper nå vi møter dem. Det er to lag som hater å tape mot hverandre, og det oppgjør med mye prestisje og tøffe dueller. Samtidig er det en kamp vi kan og må vinne, slik at vi ligger godt an før fotballferien, forteller han Nettavisen.

Kampklar «Ivers»
Steffen Iversen har ristet av seg smertene etter smellen i ribbenet mot Ungarn. Men føler ikke at kampen mot Lillestrøm er noe helt spesielt.

- Nei, det betyr ingen ting. Det er en helt vanlig kamp, mener han.

- Hva synes du om årets LSK-utgave?

- Jeg synes de har vært veldig heldige med poengfangsten i starten, uten at de har spilt spesielt bra. De har ikke vært så gode hittil, så jeg håper for deres skyld at de har mer å gå på når de kommer opp hit, sier Iversen.

- Og deres egen?

- Jeg synes vi har spilt bra, men vi har ikke fått full uttelling. Det er bare et tidsspørsmål før det løsner for oss, og da bør målet vårt være å vinne resten av kampene våre.

- Serien ut?

- Ja.

LSK-trener Tom Nordie vil ikke kommentere Iversens utspill.

På vei opp
Hjemme på Lerkendal har trønderne et godt tak på Lillestrøm. RBK har 18 seire, ni har endt uavgjort og gjestene har kun vunnet fire ganger.

I årets sesong synes lagene å være inne i to vidt forskjellige formkurver. LSK åpnet knallsterk på de første fem kampene, og tok 13 av 15 poeng på de første fem kampene. Siden har romerikingene slitt, og har kun skrapt sammen fire poeng på de fem siste.

Rosenborg har vært ujevne i prestasjonene. Syv poeng på de første fem kampene, og ti på de neste fem – gjør at de to lagene har like mange poeng etter ti serierunder.

- På de siste fem har vi rotet bort unødvendige poeng i de kampene vi har vært mest overlegne i (1-2 mot Strømsgodset og 1-1 mot Fredrikstad), mens vi tok alle poengene mot Odd sist. Da var vi ikke spesielt overlegne. I sum burde vi ha vunnet fem strake kamper i denne perioden, påpeker Tørum.

PS! RBK stiller følgende lag mot Lillestrøm: Lars Hirschfeld - Roar Strand, Vidar Riseth, Mika Koppinen, Micke Dorsin - Marek Sapara, Alexander Tettey, Per Ciljan Skjelbred - Didier Ya Konan, Steffen Iversen, Daniel Braaten.

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken