RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LSK-investor er fornøyd

Foto: Ørn E. Borgen, Scanpix (Scanpix)
Sist oppdatert:
Per Berg investerte mellom 15 og 20 millioner i Lillestrøm før sesonger. LSK kjøpte mange nye spillere - blant annet Shane Stefanutto, men LSK ligger bare på sjuendeplass i Tippeligaen. Likevel er Berg fornøyd.

LSK-profilen fra 70-tallet mener man må se i et lengre perspektiv før han kan si om satsingen har vært mislykket. Han mener satsingen har vært verdt pengene.

- Det er et spørsmål. Men det er jo bare penger. Hva skal en bruke dem til ellers? En får jo ikke gjort noe annet enn å spise meg mett, bo og ta en ferie. Men det en usikker og uforutsigbar investering. Det er mer forutsigbart i næringslivet, sier Per Berg til Aftenposten.

Lillestrøm har denne sesongen kjøpt Romanus Orjinta, Robert Koren, Shaun Stefanutto, Christoffer Andersson og Michael Mifsud. Ingen har slått til skikkelig, og LSK er langt fra medaljer.

- Jeg synes sesongen har vært omtrent som forventet. Det er fortsatt mulig å komme til Royal League. Gjør vi ikke det, får vårt nye trenerteam tid til å jobbe i fred og ro.

- Vi må se tre til fem år fremover. Nye spillere har kommet inn og snittalderen har gått ned. Vi tar et steg frem neste år, sier Berg til Aftenposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere