Gå til sidens hovedinnhold

LSK-jakten fortsetter

Vil forsterke med to, men debutant og målscorer Anthony Ujah blir neppe værende på Åråsen.

LILLESTRØM-STRØMMEN 2-0:

Lillestrøm hadde store problemer da de møtte Strømmen i cupen for et drøyt halvår siden. Langt enklere var det da Tippeliga-laget tok imot det ferske Adeccoligalaget, naboen Strømmen, i LSK-hallen lørdag ettermiddag.

- Det var en bra treningskamp med høy intensitet, hvor vi vant fortjent, sier Torgeir Bjarmann til Nettavisen.

- Kun kartlegging
Den 19 år gamle prøvespilleren Anthony Ujah scoret Lillestrøms første mål, uten at det gir ligger noen kontrakt og venter hos sportslig leder av den grunn.

- Vi hadde to prøvespillere i dag, men det er bare for kartleggingens og framtidens skyld, understreker Bjarmann.

- Ujah gjorde en helt OK kamp, akkurat det man kunne forvente av en spiller som bare har vært her i tre dager.

Jakter midtbanespillere
I stedet er man i Lillestrøm mer fokusert på å hente inn spillere som kan forsterke laget umiddelbart.

- Vi har midler til å gjøre det, og har fått løfte fra sponsorene om at de vil hjelpe oss hvis vi finner de rette spillerne.

- Men det er ikke så mye penger det er snakk om, så først og fremst vil det dreie seg om spillere som kanskje ikke er så kjent for det norske fotballpublikummet.

Bjarmann sier at det først og fremst er på midtbanen man ønsker å forsterke, og da med spillere som innehar kvaliteter som man ikke har i laget per i dag. Det er først i den siste uka at man har fått oversikt over hva man har til rådighet.

- Etter at (Martin) Husar avsluttet sin kontrakt på torsdag er vi nå på det antallet vi skal være i troppen, men vi kan altså forsterke med en eller to spillere til, hvis de kan gå rett inn på laget.

På stopperplass beviste Frode Kippe at det fortsatt er liv i den 32 år gamle skrotten. Kim Hording i Strømmen-målet rotet det til i feltet på LSK-corneren fem minutter før slutt, og Kippe kunne enkelt trille inn LSKs andre for dagen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto