*Nettavisen* Sport.

LSK og Molde kjemper om stortalent

Foto: Scanpix

- Det er nok lettere å få spilletid i Lillestrøm enn i Molde, sier Henning Berg.

24.08.11 14:37

Side ved side på Aker stadion mandag, sto de tidligere Manchester United-heltene Ole Gunnar Solskjær og Henning Berg og sa klart at de er meget interessert i å hente Raufoss-spiller Henrik Kjelsrud Johansen til sine klubber.

- Henrik gjorde et meget godt inntrykk da han var her. Jeg husker ham faktisk fra da han var liten og deltok på Statoil-akademiet. Da spilte han back. Nå har han blitt en meget god spiss med trykk i spillet sitt, sier Ole Gunnar Solskjær til Oppland Arbeiderblad.

Molde så hattrick
Solskjær har nå tilbudt Kjelsrud Johansen hospitering i Molde.

- Jeg har snakket med Petter Rudi og vet at han scoret tre mål søndag. Han er en meget spennende spiller og vi har allerede tilbudt ham å hospitere med oss, sa Ole Gunnar Solskjær.

Solskjær smilte bredt da han fikk spørsmål om det er aktuelt å hente Raufoss-spissen allerede i høst.

- Gode spillere er alltid aktuelle. Vi må også se høre hva gutten selv vil. Det er viktig at han har lyst til å komme selv. Så må vi eventuelt se hva klubbene kan bli enige om, sa Ole Gunnar Solskjær.

Lettere å få spilletid i LSK
To meter unna sin tidligere lagkamerat i Manchester United sto Lillestrøm-trener Henning Berg. Han hadde også mange lovord om unggutten fra Gjøvik.

- Han gjorde et veldig bra inntrykk da han var hos oss i to dager. Molde kan sikkert betale mer enn oss, men vi har kun to spisser og det er nok lettere å få spilletid i Lillestrøm enn i Molde når man ser at de kan selge Diouf til København og kjøpe Jo Inge Berget i tillegg til spissene de har fra før, sa Berg.

Denne saken er levert av på Oppland Arbeiderblad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.