RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LSK-protest avvist

Foto: Kyrre Lien/Scanpix
- Vi er selvsagt skuffet, sier Henning Berg.

Det var i oppgjøret mellom Hønefoss og Lillestrøm på AKA Arena at Lars-Kristian Eriksen fikk sitt andre gule kort da han handset inne i egen 16-meter. Til tross for at ballen hadde gått langt utenfor mål, og TV-bildene viste at ballen traff brystet til LSK-spilleren, var ikke dommeren sen om å sende forsvareren ut.

Mandag kveld sendte Lillestrøm inn protest på situasjonen, for en avgjørelse både spiller og klubb mente var riv ruskende gal. LSK ønsket å få strøket det siste gule kortet til Eriksen.

Nå har imidlertid disiplinærutvalget i Norges Fotballforbund kommet fram til at forsvarsspilleren må stå over neste seriekamp mot Kongsvinger. De begrunner avgjørelsen på følgende måte:

«Disiplinærutvalget har i sitt møte i dag fattet følgende beslutning i ovennevnte sak: Lars-Kristian Eriksen ilegges én kamps karantene for sin opptreden under Tippeligakampen mellom Hønefoss BK og -Lillestrøm SK den 26.07.10».

Dermed har Åråsen-klubben bestemt seg for å la saken ligge, og heller fokusere energien mot møtet med Kongsvinger. LSK-trener Henning Berg medgir likevel at han er svært skuffet.

- Vi er selvsagt skuffet over at disiplinærkomiteen ikke har sett det på samme måte som oss. At de ikke kan og vil rette opp urettferdigheten og feilen som ble gjort i sist kamp. At det nå også skal gå utover en kamp til, sier Henning Berg til lsk.no.

Det er ventet at unggutten Ruben Gabrielsen fra Kapp på Toten vil få sjansen i Eriksens fravær mot KIL.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere