RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LSK prøver tre backer

Sist oppdatert:
i tillegg til den de har på prøvespill.

ÅRÅSEN (TV 2 Nettavisen): Etter Christoffer Anderssons overgang til Hannover etter vårsesongen, har Lillestrøm fått et solid problem på høyrebacken.

Nå letes det med lys og lykte i egne rekker etter erstatter for den svenske landslagsbacken, og før neste seriekamp (hjemme mot Odd 12. juli) regner Uwe Rölser å ha prøvd tre mann på høyresiden av forsvaret.

- Ja, det er riktig det. Vi spiller tre kamper før den neste seriekampen, to i Intertoto-cupen mot Keflavik, og innimellom dem har vi Harstad borte i cupen.

Winsnes starter
Akkurat nå er det den evige reserven Johan Petter Winsnes som ligger best an.

- Johan Petter (Winsnes) har prøvd seg i den posisjonen før, og han ligger best an akkurat nå bekrefter trener Uwe Rösler. - Winsnes er den som får starte kampen hjemme mot Keflavik på lørdag, sier LSK-sjefen til TV 2 Nettavisen.

Det kan være 30-åringens siste sjanse til å etablere seg på Åråsen, hvor han er i sin femte sesong. Tross 62 kamper, noen lengre periode fast på laget har det aldri blitt, og alle årets tre kamper er kommet som innbytter.

Sjansen bør trønderen gripe med begge beina. Rett bak ham står nemlig en meget spillesugen Pål Steffen Andresen. Fra å være fast i Lillestrøms midtforsvar de to siste sesongene, har det i år blitt kun en kamp fra start. På høyrebacken har han ikke spilt siden 2003-sesongen, men han er likevel den som har lengst erfaring på «Andersson-plassen».

- Pål Steffen har ikke spilt back på tre år, men vil få prøve seg på høyrebacken, enten borte mot Keflavik eller borte mot Harstad, lover Rösler.

Vurderer utlendinger
Det vil også Cyril Kali. Den franske backen har ikke fått noe spilletid siden overgangen fra franske Lille i vinter. Kjapp og teknisk, men mangler noe på plasseringsevnen, og har ikke fått markert seg som den Andersson-erstatteren LSK håpte han ville være da de kjøpte 22-åringen.

Dermed har Romerike-laget brukt sommeren til å se på andre alternativer, og mandag kom den 22-år gamle backen Roman Konecny på besøk for å trene med LSK inneværende uke.

- Roman er forsvarsspiller og kan brukes i hele backlinjen, og har tidligere spilt U20-VM i Norge sier slovakerens norske kontaktperson, Lars-Petter Forsdal, til Romerikes Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere