Gå til sidens hovedinnhold

LSK rykket ned

- Ingen krise, mener Henning Berg.

KFUM-LILLESTRØM 2 2-0:

Lillestrøm har ikke fått mye ros og skryt i år, men én ting skal de ha – med ti spillere under 20 år som har fått matchet seg på A-laget i årets Tippeliga har ungdommen virkelig har fått prøvd seg.

- Trist dag
Spørsmålet er om like mange vil få sjansen neste sesong – lørdag rykket nemlig andrelaget ned i tredjedivisjon etter KFUMs 2-0-seier.

- Det er trist. Det er en trist dag for rekrutteringen i LSK. De nest beste må spille 3. divisjon i 2010, og det er ikke optimalt. Men forhåpentlig gjelder det bare ett år, sier André Bergdølmo til klubbens hjemmeside.

Resultatet var ikke helt fortjent heller, skal man tro klubborganet.

- Vi kjører dem i første omgang, og har 8-0 i cornere. Rart vi ikke klarer å sette inn et ledermål med så mange bra hodespillere. Jeg er veldig trist akkurat nå. Og dette er veldig trist for Lillestrøm. Men vi skal rett opp igjen, sier Fredrik Gulbrandsen.

- Ingen krise
Henning Berg tar likevel nedrykket med ro.

- Det er ingen krise.

- De beste 15-/16-åringene vil få god erfaring i tredjedivisjon, mens de beste juniorene følges godt opp av oss, understreker LSK-sjefen overfor Nettavisen.

Optimalt er det likevel ikke.

- Det beste hadde selvsagt vært hvis vi hadde vært i andredivisjon, noe vil hadde klart hadde vi spilt med det samme laget i våres som vi har gjort i de siste kampene.

- Men dette er et resultat av økonomi og at troppen er som det er.

Øyner håp
Et lite håp har han fortsatt om at Romerike-klubben skal få beholde plassen i den tredje øverste divisjonen.

- Vi skulle egentlig rykket ned i fjor, men beholdt plassen siden vi var den beste tolveren. Nå får vi se hva som skjer med andre lag før vi vet hva konsekvensen blir.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken