*Nettavisen* Sport.

LSK-Sinyan klar for Molde

KOBLES TIL MFK: Lillestrøm-stopper Sheriff Sinyan.

KOBLES TIL MFK: Lillestrøm-stopper Sheriff Sinyan. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Det bekrefter klubben i en pressemelding på deadline day.

30.06.20 20:06

Administrerende direktør Ole Erik Stavrum i Molde FK bekrefter at det er kommet til enighet med Lillestrøm om en overgang til Molde Fotballklubb.

Sheriff har signert en avtale på tre år med Molde FK.

- Vi trenger en «Sheriff» i byen, derfor er vi kjempeglad at dette gikk i orden. Enda en spiller igjen, som vi har vært med å lukta på og fulgt med på en god stund, heldigvis på deadline dag lykkes det å få det i orden, vi gleder oss til Sheriff kommer, så skal det bli bra sier hovedtrener Erling Moe til klubbens egen hjemmeside.

- Jeg synes det er herlig å være her i Molde, det er jo Norges beste lag og de beste gutta spiller her. Deilig å få lov til å komme hit og bli med på det, legger spilleren til.

Meldt om interesse tidlig på deadline day

Tirsdag stenger overgangsvinduet i Norge og Molde forsøker nå signere en ny midtstopper, skriver Romsdals Budstikke.

Det skjer etter at det ble klart at Martin Ove Roseth forlater den regjerende seriemesteren til fordel for Sogndal.

Avisen skriver at Molde er i forhandlinger med Lillestrøm i håp om å sikre seg midtstopper Sheriff Sinyan som en erstatter for Roseth.

Les også: Overgangsvinduet direkte

Nettavisen har forsøkt å få en kommentar fra både Lillestrøm og Molde, men ingen av partene har svart på våre henvendelser. Det har heller ikke Atta Aneke, spillerens agent.

Molde skal ha fulgt Sinyan over tid og Romsdals Budstikke hevder det sannsynlig at 23-åringen blir presentert som Molde-spiller før overgangsvinduet stenger senere i dag.

23-år gamle Sinyan er født i Oslo, men representerer det gambiske landslaget. Midtstopperen har notert seg for tre landskamper for Gambia.

Les også: Rosenborg og Odd enige om umiddelbar Børven-overgang

- Neppe billig

Sinyan skrev i fjor under på en ny og forlenget avtale med LSK. Den nye kontrakten bandt Holmlia-gutten til Åråsen ut 2022, og han blir neppe en billig mann for seriemesterne.

Midstopperen har tidligere vært klar på at han er svært takknemlig overfor Lillestrøm, som støttet ham hele veien på vei tilbake fra den stygge skaden han pådro seg i romjulen 2016.

Han returnerte til toppfotballen etter over et års skadeavbrekk og har vært blant LSKs beste spillere siden. Men nå går veien videre til en klubb som har hatt for vane å hente spillere fra Åråsen de siste årene.

Erling Knudtzon, Ruben Gabrielsen og Fredrik Gulbrandsen er alle eksempler på spillere LSK-fansen motvillig har sett reise til Molde. I tillegg har Molde-spillerne Mathis Bolly og Ohi Omoijuanfo LSK-bakgrunn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag