RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LSK smadret Leicester

Sist oppdatert:
«The Foxes» kom til Åråsen etter 5-1-seier over Bodø/glimt, men kom kjapt ned på landjorda på Åråsen.

LILLESTRØM - LEICESTER 5-1(2-0): Lillestrøm ga Leicester en real runde med juling på Åråsen lørdag. Engelskmennene hadde problemer med fysisk sterke kanarifugler.

- Vi gjennomførte en god kamp, og stod ut hele veien. Men de er jo ikke i sesongen, oppsummerer Lillestrøms hjelpetrener Gunnar Halle.

Leicester stilte med syv nye navn fra oppgjøret mot Bodø/Glimt. Paul Henderson, Richard Stearman, Stephen Hughes, Gareth Williams, Dion Dublin, Chris O’Grady og nyinnkjøpte Patrick Gerrbrant hadde alle fått plass på Chris Leveins lag.

- De hadde flere fysiske spillere, men likevel var vi best fysisk likevel. Vi vartet opp med mye bra angrepsspill, sier Halle, som selvsagt er opptatt av neste seriekamp i eliteserien; hjemme mot Start.

- Det er viktig for vår del å ta tre poeng i den kampen, for at avstanden op til Start ikke blir for stor, sier Halle, som berømmer Start for en fabelaktig første halvdel av sesongen.

- Men vi har en god statistikk hjemme, påpeker Halle.

Lillestrøm SK - Leicester 5-1
1-0 (10min) Frode Kippe
2-0 (38min) Arild Sundgot
3-0 (51min) Pål Steffen Andresen
4-0 (54min) Anders Rambekk
4-1 (61min) Sylla
5-1 (65min) Magnus Powell

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere